דרוש מידע ילד שפתח את הראש במוסד החינוכי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

שאלתי היא לגבי ילד שפתח את הראש בת"ת בזמן משחק, נלקח לבית החולים ע"י אימו, ושם עשו לו מס' תפרים ב"ה שוחרר באותו היום. הוא לא התעלף וגם לא היו תופעות לוואי.
אומנם האם יש איזה כיוון כן להוציא כספים מהביטוח של המוסד? כגון על הנסיעה לביה"ח וכו'.

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

שאלתי היא לגבי ילד שפתח את הראש בת"ת בזמן משחק, נלקח לבית החולים ע"י אימו, ושם עשו לו מס' תפרים ב"ה שוחרר באותו היום. הוא לא התעלף וגם לא היו תופעות לוואי.
אומנם האם יש איזה כיוון כן להוציא כספים מהביטוח של המוסד? כגון על הנסיעה לביה"ח וכו'.

תודה רבה מראש!
היה רשלנות מצד המוסד?
אם לא אז אין מה לחשוב על זה, רק להודות להשי"ת שלא קרה ב"ה שום דבר רציני.

• הוסף לסימניות
ממה שאני הבנתי בהתיעצות עם עו"ד
בנודע לילד ששבר יד בתלמוד תורה
הביטוח תלמידים מכסה רק נזק לטווח ארוך
ז"א אם נשארה נכות אז יש על מה לתבוע
או אם יש רשלנות של הת"ת (אבל אז זה לא ביטוח תלמידים אלא משהו אחר, לא זוכרת בדיוק)

• הוסף לסימניות
היה רשלנות מצד המוסד?
אם לא אז אין מה לחשוב על זה, רק להודות להשי"ת שלא קרה ב"ה שום דבר רציני.
ממש לא נכון,
ביטוח לא מכסה רק במקרים של רשלנות אלא הוא מכסה פציעות במוסד.
אח שלי לפני (20) שנים, נפל ונשברה לו שן בת"ת. לא רשלנות ולא נעליים, החליק ונפל באמצע משחק כדרכם של ילדים טובים.
הת"ת החליט לא להפעיל ביטוח משיקוליו שלו, אז הוא שילם מכיסו את הטיפול בשן.

• הוסף לסימניות
נלקח לבית החולים ע"י אימו, ושם עשו לו מס' תפרים ב"ה שוחרר באותו היום. הוא לא התעלף וגם לא היו תופעות לוואי.
ומי ישלם על הטיפול במיון?
כשקופת החולים תשמע שהפציעה קרתה במוסד היא לא תשלם את זה, הביטוח של המוסד אמור לשלם את זה.

• הוסף לסימניות
ומי ישלם על הטיפול במיון?
כשקופת החולים תשמע שהפציעה קרתה במוסד היא לא תשלם את זה, הביטוח של המוסד אמור לשלם את זה.
מנין לכם דבר זה? זה ממש לא נכון.
ממש לא נכון,
אח שלי לפני (20) שנים, נפל ונשברה לו שן בת"ת. לא רשלנות ולא נעליים, החליק ונפל באמצע משחק כדרכם של ילדים טובים.
יש ביטוח תלמידים שבעבר היה משמעותי יותר, והוא לא קשור בכלל למוסד אלא לעירייה. והוא כיום מכסה רק נזק ממשי הכולל לכל הפחות נכות זמנית ו/או אשפוזים ממושכים וכדו'.

• הוסף לסימניות
ממה שאני הבנתי בהתיעצות עם עו"ד
בנודע לילד ששבר יד בתלמוד תורה
הביטוח תלמידים מכסה רק נזק לטווח ארוך
ז"א אם נשארה נכות אז יש על מה לתבוע
או אם יש רשלנות של הת"ת (אבל אז זה לא ביטוח תלמידים אלא משהו אחר, לא זוכרת בדיוק)
גם לי נאמר אותו דבר בדיוק מפי עו"ד על ילד ששבר יד ללא נזק ארוך טווח או נכות ר"ל.

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון,
בעבר הביטוח תלמידים היה מכסה יותר
היום הוא לא מטעם המוסד כלל אלא מטעם העירייה
ולא מכסה כלום כמעט חוץ מנזק ארוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה