- הוסף לסימניות
מנסיון איתם, משרד עו"ד אבי שינדלר,מישהו יודע על עו"ד טוב?? זה דחוף לי תודה!!
מנסיון איתם, משרד עו"ד אבי שינדלר,מישהו יודע על עו"ד טוב?? זה דחוף לי תודה!!
חשוב מאוד!כמובן לשמור כל קבלה או מסמך של הוצאה רפואית בגין זה.......
חשוב מאוד!
לשמור כל מסמך, אפילו קבלה על מונית או אמבולנס,
ולבקש עותק מכל דבר.
פניה למוקד לילה, מרשמים, טיפולי פיזיותרפיה, משככי כאבים, מיון, אשפוזים... הכל!!!
לשכור עו"ד טוב (לא להתקמצן! אם לוקחים עו"ד טוב כל שקל שתשקיעו יחזור אליכם בכפליים עם ריבית והצמדה.)
עוה"ד תובע את הביטוח.
רפואה שלימה ובשורות טובות!
וחשוב מאוד- פיצויים מקבלים גם בלי נזק לצמיתות!!
תודה. דיברנו עם עו"ד היום והוא עובר על כל המסמכים.גם אם עוד חודשיים יכאב לילד היד, ותלכו לרופא- תציינו כמובן שזה לאחר הנפילה,
וחשוב שיכתוב את זה.
תשמרו עותק, הכל נכנס לתיק התביעה.
תפנו לעו"ד הוא כבר יכוון אתכם הלאה.
לפעמים כן עדיף כמה שיותר מיסמכים מרופא ככה הם יכירו את זה ויגידו שזה ממש רציני התאונה וככה יגדילו את סכום הפיצוייםתודה. דיברנו עם עו"ד היום והוא עובר על כל המסמכים.
בינתיים לא הוצאנו שקל עליו (חוץ מכמה כדורים של נורופן שכבר היו לנו בבית).
עורך דין שפרלינג מתמחה בעניין זה049597566הביאו לחיידר של הבן שלי מתנפחים, ואחד מהם שהיה סולם גבוה עם מגלשה התפנצ'ר כשהבן שלי היה למעלה. האוויר יצא מאוד מהר והמתקן נפל על צדו. הבן שלי היה בשלב הכי גבוה בסולם כשזה נפל ויש לו שברים בגולגולת ובמרפק. האם מגיע לנו פיצוי? אם כן, אז ממי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים