ילקוט לכתה א'

• הוסף לסימניות
איזו חברה מומלצת? מה טוח המחירים הממוצע ההגיוני? חנויות מומלצות?
ומה בקשר לעגלות נשיאה? כל אינפורמציה מבעלי נסיון תתקבל בתודה ובשמחה!:)

• הוסף לסימניות
מומלץ ילקוט רחב לכיתה א' בגלל חלוקת התאים הנוחים והמסודרים.
וכן בהרבה בתי ספר מבקשים לא לקנות עגלות נשיאה.

• הוסף לסימניות
כדאי להשקיע בילקוט מחברה טובה - קל גב או COOL. יש להם הרבה יתרונות - נוחות, בריאות וכו' והעיקר - אחריות ושרות לעשר שנים (מנסיון, זה עובד בשטח). בחנויות של כפר השעשועים בד"כ יש מבצעים מצוינים על דגמים משנה שעברה, כך שגם המחיר לא כ"כ יקר.
באשר לעגלות - הבנות בד"כ מאד מבקשות אותן, משתמשות בהן בעיקר בתחילת כיתה א', אח"כ זה נהיה להן מסורבל ומשאירות אותן בבית.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
עדיף להתחיל ישר עם ילקוט שק
במילא בשלב כלשהו של כיתה ב' הן מתחננות לקנות חדש ולא להישאר במרובע
כך שחבל להשקיע פעמיים
כמובן שעדיף ילקוט מחברה טובה כגון קול ומוסרי
הבאים אחריהם בתור זה קל גב ומודן
טווח המחירים בין 150-220

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;810796:
כדאי להשקיע בילקוט מחברה טובה - קל גב או COOL. יש להם הרבה יתרונות - נוחות, בריאות וכו' והעיקר - אחריות ושרות לעשר שנים (מנסיון, זה עובד בשטח). בחנויות של כפר השעשועים בד"כ יש מבצעים מצוינים על דגמים משנה שעברה, כך שגם המחיר לא כ"כ יקר.
באשר לעגלות - הבנות בד"כ מאד מבקשות אותן, משתמשות בהן בעיקר בתחילת כיתה א', אח"כ זה נהיה להן מסורבל ומשאירות אותן בבית.

בהצלחה
חני

קל גב / קול יש הבדל באיכות? במחיר? ומה עם מודן? לא חברה טובה?
בכפר השעשועים יש את כל החברות?
סליחה על החפירות , היכן שאני גרה אין איפה לקנות ואני רוצה לעשות מחקר מעמיק לפני שאני מגיעה למרכז..
והיכן באזור ב"ב יש כפר השעשועים?
תודה!

• הוסף לסימניות
לדעתי קל גב' מס' 1!!!!!!!
אמי קונה לכל נכד שעולה לא' את הילקוט הראשון ולכולם קנתה קל גב אחד הילדים רצה דגם מסויים שהיה רק בקול וגיסתי טוענת שכבר באמצע השנה הרגישו את ההבדל!

• הוסף לסימניות
אם הילדה הולכת רגלי לביה"ס העגלה מאד מקלה . קחו בחשבון את משקל הילדה לעומת משקל הילקוט מלא ספרים ומחברות . בכתה א לא עושים מערכת .הילקוט מכביד עליהם מאד . בתי לקחה את הילקוט ללא העגלה פעמים בודדות ממש במשך שנה שלמה . בהצלחה בכל.

• הוסף לסימניות
קל גב או קול לא ראיתי הבדל גדול. שניהם מצויינים, תבחרי את הדוגמא שאת יותר אוהבת.

כפר השעשועים בבני ברק יש ברחוב כהנמן.

חני

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה החמה על העגלה
לדעתי ממש חובה.
ביתי הלכה עם זה יום יום
וכשנשברה העגלה לקראת סוף השנה
זה היה בלתי נסבל ורצתי לרכוש עגלה חדשה.

• הוסף לסימניות
קנינו קול ואני די מתחרטת. הילקוט עצמו כל כך כבד!!! נראה לי שבקל גב יותר חשבו על הנקודה הזו.

• הוסף לסימניות
אצלי כמעט ולא השתמשו בעגלה, אם כי היו חייבים להתנסות. אז תקני משהו נפרד.

היום רוב הילקוטים קלים מאד. והם המומלצים. (משהו כמו 850-920 גרם)
ואני אישית ממליצה מאד על קל גב.
שווה מאד לנסות בעזרה ואחווה. מוכרים שם ילקוטי קל גב במחירים זולים יותר מהחנויות
בשנה שעברה היה שם קטע שהם מכרו כל כך בזול (עלה 130 במקום 200!! וחברה שלי קנתה את אותו דגם שאני קניתי ב130 בעזרה ואחווה בקרביץ ב240!!) בקיצור, בחברה דרשו מהם להעלות את המחיר ואז הם ייקרו את המחיר קצת אבל הוסיפו לילקוט עגלה. לכן אני לא יודעת מה יהיה השנה, אבל בטוחה שיהיה שווה לעומת חנויות אחרות.

• הוסף לסימניות
כפר השעשועים בכהנמן לא נסגר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה