ים המלח

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
להלן תמונה + 3 שינויי צבע,
אשמח לשמוע את דעתכם - האם העיבוד מוסיף או שמא גורע מאוירת התמונה:confused:
ואם מוסיף - מי מביניהם?
תודה!

קבצים מצורפים

• IMG_5738anew.jpg
    3.4 MB · צפיות: 19
  • IMG_5738b.jpg
    3.7 MB · צפיות: 31
  • IMG_5738c.jpg
    3.5 MB · צפיות: 21
  • IMG_5738d.jpg
    3.6 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לדעתי השלישית היא היותר טובה, האוירה והצבעים מושלמים !

• הוסף לסימניות
הרביעי נראה יותר לקראת ערב - שיקול שלך.

• הוסף לסימניות
אולי זה בעיה במסך שלי........
אבל לדעתי המקורית עדיפה עשרת מונים

• הוסף לסימניות
הרביעית- מאובקת, השניה והשלישית- מקפיאות.
מה נשאר?:)

• הוסף לסימניות
הבקשה היתה ביקורת לאוירה, והראשונה היא סתמית ולא מעניינת לעומת האחרונות "הקפואות"

• הוסף לסימניות
אדמה כחולה- או משהו דומה זה לא אוירה של תמונה זה עיבוד מוגזם שנראה לקוח מכוכב אחר.....

אוירה בתמונה זה דיוקי צבע שונים, קונטרסטיות וכו
לא עיוותי צבע

• הוסף לסימניות
האחרונה מזכירה לי תמונות מתחילת המאה (שעברה) שהיו מצלמים בשחור-לבן וצובעים אחר כך ביד.

אם כבר גלשנו מצילום לעיצוב גרפי - אפשר הסבר קצר על איך עשית את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיש;726434:
האחרונה מזכירה לי תמונות מתחילת המאה (שעברה) שהיו מצלמים בשחור-לבן וצובעים אחר כך ביד.

אם כבר גלשנו מצילום לעיצוב גרפי - אפשר הסבר קצר על איך עשית את זה?

לא זוכרת במדויק - אבל בגדול:
שינוי LEVELS,
תוספת מסנן ספיה
שינוי סאטורציה

שאר הדברים - כרגיל - חדות, קונטרסט וכו'

• הוסף לסימניות
תלוי מה מטרת התמונה...
אני בדעתי עם יונהיונה, המקורית הכי חיה,
האחרות קצת יבשות/עיפות/ישנות....
השאלה היא למה מטרת התמונה...
אם זה לים המלח - התייבשות הייתי הולכת על השלישית, היא נראית ממש 'צמאה'!!!!

• הוסף לסימניות
אין כמו צילום בצבעים טבעיים, כל שינוי/עיבוד גורע מהיופי של המקום במיוחד של ים המלח.
מעדיפה את הראשונה.

• הוסף לסימניות
האשכול שייך לעיצוב גרפי. לא לכאן.

התמונה המקורית יפה מאוד, נדמה לי שדרוש יישור קל לימין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה