• הוסף לסימניות

אין כמו צילומים בחוף הים על הבוקר!
זה היה חוויה מדהימה לי ולילדים!

קבצים מצורפים

• 200.jpg
    200.jpg
    KB 872 · צפיות: 42
  • 201.jpg
    201.jpg
    KB 1,019.8 · צפיות: 42
  • 206.jpg
    206.jpg
    1.2 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
איזה רוגע!
תמונות יפות!

• הוסף לסימניות
מדהים,
אהבתי את הצבעים, זה מכניס לאוירה

• הוסף לסימניות
הצלחת לגרות עם התאור והתמונות המרגיעות... תמונות יפות!

בתמונה האחרונה הייתי מיישרת את השטיחון מימין, שלא יראו את הסוף, כמו צד שמאל

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
כיף לשמוע!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
פסטורלי....
בתמונה השלישית הם קצת חשוכים

• הוסף לסימניות
צודקת, סידרתי...

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!!!!
הייתי מעט מחממת

• הוסף לסימניות
wb כדאי לשנות.
בראשונה ואחרונה היה כדאי לשנות מיקום של האובייקטים כדי ליצור עניין כמו בשניה. הם מידי ממורכזים

• הוסף לסימניות
פוזות מתוקות!

נראה שהיית צריכה להעלות מהירות תריס כדי למנוע מריחות.
שימי לב, בתמונה הראשונה היד שלו מטושטשת.
ואני גם בעד לשנות WB.

• הוסף לסימניות
מהמם!
בתמונה הראשונה יש לו הילה בהירה על הרקע של הים, ישר הפריע לי... כנראה מהעיבוד...

• הוסף לסימניות
באמת רוצה לדעת?
ב-5:30 לפנות בוקר;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה