ימהה או קאסיו? (אורגנית לילדים)

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה מה עדיףמבין השניים או אולי יבוא השלישי ויכריע??
אורגנית יד שניה בתקציב דל של 600 ש"ח.
תודה רבה

o3_0_1_04303_20201017151011.jpg
o3_0_2_03052_20201018151034.jpg

• הוסף לסימניות
על פניו בתמונות עדיף קסיו,
אם כי הייתי ממליץ להסתכל בקישור - יש באותו תקציב משהו יותר טוב ממה שבתמונות, וכן בדפים האלה ביד 2 ולמצוא דברים יותר טובים באותו מחיר
(בכללי רוב מי שמוכר ביד שנייה בונה על זה שיורידו אותו מהמחיר הכתוב, אז אפשר לענ"ד בקלות להוציא דברים שנעים סביב ה-750 ב-600, ואז הייתי ממליץ על ימאהה מסדרת ה-PSR - היה לי כזה פעם (PSR 433) ומאוד נהניתי בזמנו)

בכללי, שמעתי מנגן חשוב שבאורגנים וכד' אין שום בעיה ואפילו מומלץ לקנות יד שנייה, מכיוון שהמוצרים האלה אמינים וכמעט תמיד ללא תקלות פנימיות, בשונה מרכב וכד' שעלולים לקנות חתול בשק - בקלידים החשש הוא הרבה יותר קטן.

מה גם, שפעמים רבות האורגן נמכר פשוט מחוסר שימוש - אני קניתי PA4X שהשתמשו בו בתוך הבית רק 8 פעמים ב-3000 ש"ח פחות ממוצר חדש בחנות, למרות שמבחינת מצב כלי הוא היה חדש לחלוטין להוציא שריטה בלתי נראית.

שווה לחפש...

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בין מה שהצעת באמת קסיו אם זכרוני אינו מטעני פעם נתקלתי בדגם של ימאאה הזה והסאונדים שהוא מוציא- פח את הקסיו אני לא מכיר אבל באופן כללי נראה שהוא יותר טוב

• הוסף לסימניות
אם כבר חדש ימהה E273 ב700
בתמונות כאן זה נראה גרוטאות לפני 15 שנה.......
[ביקורת מאמזון על הימהה בתמונה "אני חושב שקיבלתי את הדבר הזה בסביבות 1990" 30 שנה............]
קישור לרפאלי
דגם קודם E263 ב620 שקל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה גם, שפעמים רבות האורגן נמכר פשוט מחוסר שימוש - אני קניתי PA4X שהשתמשו בו בתוך הבית רק 8 פעמים ב-3000 ש"ח פחות ממוצר חדש בחנות, למרות שמבחינת מצב כלי הוא היה חדש לחלוטין להוציא שריטה בלתי נראית.
מההה??????

• הוסף לסימניות
יש כל מיני חבר'ה שמתלהבים וקונים ציוד מקצועי, ואו שלא יודעים להשתמש או שפשוט לא יוצאות כל התכניות לפועל משלל סיבות, והציוד שוכב בבוידעם כאבן שאין לה הופכים.

את האורגן קניתי מאברך צעיר מביתר עילית שפשוט לא השתמש בו... בן אדם נשוי, צריך כסף, מוצא את מה למכור.
גם למשל, לפני שבוע קניתי סטנד ספיידר פרו קומותיים מבחור אחר שחשב לנגן באירועים ועשה את זה פעמיים עם הסטנד. מוצר שעולה בסביבות 1750 קניתי בס"ד ב-750 ש"ח.

לכן אני אומר, שווה להסתכל ביד שנייה בדברים האלה (בעיקר באלה שאפשר לקנות בראש שקט, שאין בהם חשש תקלה נסתרת/ בלאי - לא יודע מה לגבי רמקולים ומוניטורים) לפני שרצים לחנות.
כמובן שיש גם יתרון לחנות, של אחריות ושירות, אבל בינינו, לאורגנים ככל הידוע לי אין התקפי לב או אלצהיימר... שיקול שלכם

• הוסף לסימניות
במחיר כזה עדיף לקנות ימהה psr e263 חד משמעית!
מה שבתמונות, הימהה נראה על פניו ישן ודפוק (אני לא מכיר), והקסיו אני מכיר. אורגן גרוע ומעצבן עם צלילים צורמניים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה