דרוש מידע ימי הולדת לנכדים וסבתות שמתקשרות

• הוסף לסימניות
אז אנחנו מצאנו פתרון מצויין
הזמנו לסבתא כזה מובייל תאריכים עם כל השמות של המשפחה (אצל קטקטים בירושלים)
בכל ראש השנה משתדלים לעדכן תאריכים חדשים:)
וכך זה עומד לה במטבח וב99% מהמקרים היא זוכרת להתקשר...

מובייל לסבתא.jpg

• הוסף לסימניות
הנכדה שלי בנתה לי מערכת שמחוברת למייל שלי, ושולחת מהמייל שלי לכל בני המשפחה מייל עם ברכות ועם אנימציות מקסימות בכל יום הולדת, וכך אני לא שוכחת שום תאריך (עברי), היא גם מאחלת בסגנון שונה בבר מצוות ובת מצוות וימי פטירה. אם יום ההולדת יוצא בשבת או חג, היא שולחת את הברכה יום קודם, (ויש עוד שכלולים)

זה ממש מאחד את המשפחה, וכל בני המשפחה מגיבים עם אייקונים ואיחולים,
ובנוסף נהנים מזה שסבתא זוכרת אותם:)
ממש ממליצה לזכור תאריכים ולאחל, אני ממש רואה איך שזה נותן תחושה טובה לכולם,
וגם מי שלא זוכרת ממליצה מאוד לנסות להשיג מערכת כזאת,
אחותי פעם שמעה על זה
ואמרו לה שזה 1500ש"ח

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך זה עובד
היא עשתה את זה תוך כדי לימודים הקשורים לתכנות הייטק
אני אשאל אותה אם היא מעוניינת להעביר את זה
היא אומרת שהיא מוכנה למכור את זה ב700
מי שרוצה יכולה ליצור איתה קשר במייל d69611@ וכו'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצלינו היתה כלה אחת שמשום מה נעלבה מאוד כשחמותה לא התקשרה לאחל מזל"ט לנכדים, וזה הפך להיות סיפור רציני, ומאז הסבתא לא לוקחת סיכון - למרות שזה כלל לא מתאים לה וממש לא חסר לה בסדר היום העמוס - ומנהלת יומן מסודר עם כל ימי ההולדת ומקפידה לאחל מזל"ט.
לדעתי זה עצוב שיש אנשים שרואים את העולם אך ורק לפי ההרגלים שלהם ואין להם יכולת להבין שיש עוד סוגים של אנשים.

• הוסף לסימניות
אצלינו סבתא אחת משאירה הודעת מזל טוב בקו המשפחתי בכל יום הולדת,
וסבתא שניה חמה ואוהבת מאד לא זוכרת להתייחס לימי הולדת- מעולם לא ראיתי בזה בעיה, למרות שהיא פנסיונרית ויש לה זמן. כל סבתא שמה את הדגש על דברים אחרים.

• הוסף לסימניות
אצלינו היתה כלה אחת שמשום מה נעלבה מאוד כשחמותה לא התקשרה לאחל מזל"ט לנכדים, וזה הפך להיות סיפור רציני, ומאז הסבתא לא לוקחת סיכון - למרות שזה כלל לא מתאים לה וממש לא חסר לה בסדר היום העמוס - ומנהלת יומן מסודר עם כל ימי ההולדת ומקפידה לאחל מזל"ט.
לדעתי זה עצוב שיש אנשים שרואים את העולם אך ורק לפי ההרגלים שלהם ואין להם יכולת להבין שיש עוד סוגים של אנשים.
מאמינה שהסבתא עוד תודה לכלה על כך שבזכותה התחילה להקפיד על הרגל כזה. בעז"ה עם הזמן היא תקבל פידבקים חיוביים מהנכדים, וזה יהפוך למשהו שישמח גם אותה, למרות שבהתחלה זה היה קשה
(אני מסכימה עם הדעה שלא צריך להיפגע מדברים כאלה.)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אנחנו יצרנו איתה קשר בזכותך @סבתא לנכדים מתוקים
אנחנו כרגע עובדים על האקסל למלאות את כל התאריכים
זה נראה ממש מדהים, מצרפת דוגמאות שהיא נתנה
צפה בקובץ המצורף 1867669
צפה בקובץ המצורף 1867699
אני הייתי ממליצה ללכת על הסגנון הפשוט, ככה זה נראה יותר אישי,

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה