ימי העשרה לעורכות וידאו מתקדמות

האם את מעוניינת בימי העשרה עם המאסטרים, במחיר של עד 2,500 ש"ח לעשרה מפגשים?

• כן, מעניין אותי מאוד

• לא, זה לא מדבר אלי.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
האמת שזה קצת בעייתי, אני מסכמת עם מרצים יקרים, חלקם לוקחים יותר חלקם פחות, לפי מה נקבע תשלום?
אולי תהיה אפשרות של סכום מסוים ל100% השתתפות. וסכום מוזל יותר שיקנה זכות להשתתף ב50%?
אבל זה לא יעלה חצי מהסכום אלא יותר בכיוון של 70% אחוז.
ו... אני משקיעה ומקווה שכל מפגש הולך להיות שווה בפני עצמו עד שאף אחת מאיתנו לא תרצה לוותר על כלום.

אני חושבת שגם אם חלק מהתוכן לא נוגע אלי, אני אשתתף בהכל כדי לדעת ולהבין בזה.
ואולי פעם עוד יצא לי להשתמש בזה.
ויש גם עוד נקודה, שברגע שמתגבשת קבוצה, שווה להגיע רק בשביל לפגוש את כולם, כי לא רק התוכן של השיעורים תורם, אלא גם ההפסקות ומה שמדברים בהם. (סוג של נטוורקינג)

• הוסף לסימניות
הי עדינה,
אני לגמרי איתך!
ואני בעז"ה נרשמת.
לעניות דעתי, אין מה לערבב כאן בימוי משחק ותסריט- אלה נושאים מרתקים לכשעצמם, אבל רוב הצלמות והעורכות לא עוסקות בזה באופן מקצועי, ובד"כ תסריטאיות/בימאיות/שחקניות אינן צלמות או עורכות, כך שלא רואה קשר בין הדברים.
כמו שברוריה כתבה- אנחנו לא מעונינות בסדנאות הצצה שישאירו אותנו עם טעם של עוד, אלא בסדנאות מעשיות שיתנו לנו כלים ויאללה לעבודה :)
כדאי להוסיף סדנא על תאורה נכונה למסך ירוק, עם התנסות מעשית :)
וכן הקלטת סאונד מקצועית בזמן צילום- מכשירי הקלטה, כיוון שלהם וכו'
חשוב מאד שהסדנאות יהיו ברמת מתקדמים, שלא נרגיש שבזבזנו את זמננו.....
יישר כח על הרמת הכפפה! מה שכתבת בינתיים ממש מגרה :p

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הי עדינה,
אני לגמרי איתך!
ואני בעז"ה נרשמת.
לעניות דעתי, אין מה לערבב כאן בימוי משחק ותסריט- אלה נושאים מרתקים לכשעצמם, אבל רוב הצלמות והעורכות לא עוסקות בזה באופן מקצועי, ובד"כ תסריטאיות/בימאיות/שחקניות אינן צלמות או עורכות, כך שלא רואה קשר בין הדברים.
כמו שברוריה כתבה- אנחנו לא מעונינות בסדנאות הצצה שישאירו אותנו עם טעם של עוד, אלא בסדנאות מעשיות שיתנו לנו כלים ויאללה לעבודה :)
כדאי להוסיף סדנא על תאורה נכונה למסך ירוק, עם התנסות מעשית :)
וכן הקלטת סאונד מקצועית בזמן צילום- מכשירי הקלטה, כיוון שלהם וכו'
חשוב מאד שהסדנאות יהיו ברמת מתקדמים, שלא נרגיש שבזבזנו את זמננו.....
יישר כח על הרמת הכפפה! מה שכתבת בינתיים ממש מגרה :p

בהחלט, כל מילה, זה בדיוק מה שחשבתי,
בינתיים אני בתהליכים מול עוד כ3 מרצים שווים ביותר, לא רוצה לאכזב
אז אעדכן פרטים ברגע שאקבל תשובה חיובית בעז"ה
מה שחסר עדיין זה בדיוק מרצה לנושא של תאורה, יש לכם רעיון לצלם או תאורן תותח שתרצו לשמוע?

• הוסף לסימניות
תקשיבו,
ב"ה יש לנו את יובל נתן בסדנא בשטח של סטופ מושן!!!
למי שלא מכירה, יובל נתן הוא מאסטר ענק בתחום
ויתן לנו מפגש מעשי וחוויתי.

תודה לסוויצ' פה מהפורום על העזרה!

• הוסף לסימניות
ועכשיו סגרתי גם עם אורי גנות, איש קריאייטיב 20 שנה, מהגדולים בארץ.
סדנא של 3 שעות, הרצאה על 36 נוסחאות ברורות לקריאייטיב מוצלח. ותרגול מעשי לאחריה.
יש לו המון מה למכור בכל הנושא של יצירתיות ורעיונות, והכל בליווי דוגמאות מעשיות של עבודות מהשטח.

ושוב תודה לרחלי מסוויצ'.

• הוסף לסימניות
עדינה...
כולנו במתח!!!!

• הוסף לסימניות
וואו עדינה את במלא המרץ! כל הכבוד
עוד נושא חשוב מאד שאשמח להעמיק בו זה עיצוב לוידאו

• הוסף לסימניות
וואו!!!
נשמע מגרההה!
אני נרשמת בטוח:D
מחכה כבר...
כל הכבוד לך!

• הוסף לסימניות
ואני אשמח גם לדברים שכתבת בהתחלה- משחקי תאורה (באפטר, לא במציאות...)
טיפוגרפיה תלת מימדית, נתוח פרויקט מורכב, פלאגינים...
הכל מגרה...:rolleyes:
נראה לי לא יהיו מספיק שיעורים לכל הנושאים...

• הוסף לסימניות
בס"ד

עדינה, יישר כח על היוזמה!
(לפני שבועיים ברוריה אמרה לי שחייבים ליצור כזה קורס, והנה זה בא, יישר לידיים)
גם אני מרימה את הדגל בנושא עיצוב למסך, וכמה שיותר!!!
וזה כמובן כולל הטלת הצללה נכונה בקומפזיציה עוד נושאים שנכתבו לעיל.
פרקטיקה מאד חשובה אך לא הייתי מקדישה הרבה זמן להתנסות במקום , אלא המטרה לשאוב הרבה מידע פרקטי ולהתנסות עליו בבית.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה