יעוץ בלוח גרפי

• הוסף לסימניות
התקשרתי לאריגנט הציעו לי מבחר לוחות גרפיים
רציתי לשאול האם יש עדיפות לטווח ארוך ללוח שמשמש גם בתור מחשב וכולל בתוכו מערכת הפעלה ומצדיק מחיר של 10000
או לקנות לוח שמשמש רק כלוח גרפי ועולה בסביבות 5000
בהתחשב שאני מעוניין בלוח שמציירים עליו ממש
(לא כ"כ מסתדר עם intos)
האם משהוא התנסה באחד מלוחות אלו
האם אפשר להשיג זול יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הציירים;1198752:
התקשרתי לאריגנט הציעו לי מבחר לוחות גרפיים
רציתי לשאול האם יש עדיפות לטווח ארוך ללוח שמשמש גם בתור מחשב וכולל בתוכו מערכת הפעלה ומצדיק מחיר של 10000
או לקנות לוח שמשמש רק כלוח גרפי ועולה בסביבות 5000
בהתחשב שאני מעוניין בלוח שמציירים עליו ממש
(לא כ"כ מסתדר עם intos)
האם משהוא התנסה באחד מלוחות אלו
האם אפשר להשיג זול יותר

אם יש לך מחשב נייח , וודאי שעדיך לוח גרפי רגיל ..
הביצועים של הטאבלטים תמיד חלשים יותר ..לא תוכל לעשות איתו הכל ותוכנות יכולות גם לקרוס ...
לעבודה מקצועית יומיומית וודאי שעדיף לוח גרפי נפרד ומחשב נייח חזק נפרד

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שהוא מתכוון לטאבלט, הכוונה נראה לי ללוחות הנייחים עם המסכים המפלצתיים, (מי יותר ומי פחות...) ששם, ממה שראיתי באריג'נט אין מחשב מובנה והם עדינים יותר מלוח רגיל.
עם הלוחות הפשוטים יותר (של אזור ה 5000) לא הייתי מתעסק...
ללוח רגיל - אינטוס צריך קצת יותר להתרגל, פיתוח הקורדינציה בין העין במסך ליד, אבל עדיין לא סיפור גדול....
אני עובד עם אינטוס 5 ומרוצה, מאוד יתכן שעם לוח שהוא גם מסך היה קצת יותר קל מהיר, אבל להוציא על זה עוד 10/12 אלף שח - לא לעניין, לא כרגע כשאני עובד עם מחשב נייד ומתנייד כל הזמן ...

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות סדר בדברים
יש לוח סינטיק עם מערכת הפעלה ווינדוס 8מחיר(10500) דגם ככל הנראה חדש בשוק
ויש סינטיק שהוא כלוח גרפי רגיל רק שרואים את הציור על גבי המשטח שמציירים עליו ואין לו מערכת הפעלה (5000 בערך)
הראשון הוא כמחשב נייד לכל דבר (כפי שהבנתי מאריגנט)
ההתלבטות האם בככל סינטיק זה דגם טוב או שעדיף בכלל את האינטוס
ואם קונים סינטיק האם עדיף עם מערכת הפעלה או שזה מיותר

• הוסף לסימניות
מגניב, לא ידעתי שייצרו סינטיק שהוא גם מחשב, נכנסתי עכשיו לאתר של וואקום ונראה כמו אחלה מכשיר. השאלה העיקרית היא עד כמה אתה צריך להיות נייד. אם הניידות היא קריטית אז לך על זה. אם אתה מצייר במקום קבוע אז אין שום עניין להכפיל את המחיר, החיבור למחשב ממש לא מפריע ואם כבר אתה שוקל להוציא סכום כזה אז עדיף להוציא על הסינטיק הגדול שהוא גם ככה חייב להיות נייח בגלל הגודל שלו ויותר נוח לעבודה מה13".
אני אישית מחוברת עם סינטיק למחשב שלם עם מקלדת, עכבר ומסך רגיל בנוסף למסך הסינטיק וזה מאוד נוח (המחשב עם מסך מפוצל) .

• הוסף לסימניות
מאוד מסכים עם השיקול של הצורך הקריטי בניידות. באותו מחיר של המכשיר החדש, תקבל גם מחשב חזק בטירוף שיתאים לכל הצרכים שאתה מדמיין וגם טאבלט מקצועי לחלוטין.

• הוסף לסימניות
האינטוס הוא דגם נוח לניוד ופחות פגיע מהסינטיק, כלוח גרפי הוא לדעתי הטוב ביותר שיש היום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה