את צריכה להיות קצת יותר ממוקדת בשאלותשלום אני אחרי לידה ואני מתלבטת האם שווה לי לעזוב את העבודה!!
מחפשת יועץ/ת לעניין עבודה וזכויות העובד.
שתדע לברר איתי האם שווה לי מבחינה כלכלית לעזוב את העבודה.
תודה
אני רוצה לעזוב את העבודה!!!את צריכה להיות קצת יותר ממוקדת בשאלות
את רוצה מידע על הזכויות שלך אם תעבדי
או יעוץ תעסוקתי וכדו'
תוכלי לפנות אלי בפרטישלום אני אחרי לידה ואני מתלבטת האם שווה לי לעזוב את העבודה!!
מחפשת יועץ/ת לעניין עבודה וזכויות העובד.
שתדע לברר איתי האם שווה לי מבחינה כלכלית לעזוב את העבודה.
תודה
כמה זמן את עובדת שם?אני רוצה לעזוב את העבודה!!!
ואני לא יודעת האם שווה לי לעשות את זה עכשיו או עוד שנה. אני חושבת שיש זכויות מסוימות אחרי לידה ולכן אני מתלבטת האם שווה לי לעזוב עכשיו. (כמובן שאני לא יכולה ללא משכורת כלל ולכן אני רוצה לדעת מה אני כן מקבלת וכו'.)
מקווה שברור
תודה
נראה לי רק אחרי שלשה חודשים וכאשר סיבת ההתפטרות זה לצורך גידול הילדבעזיבה לאחר לידה זכאים לאבטלה,
מה שאין כן בעזיבה לאחר שנה, לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים