יעוץ בקניית מחשב

• הוסף לסימניות
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב לגרפיקה, אני מצרף הצעה שמישהו נתן לי ב-2600 ש"ח (לא כולל מסך), אשמח לשמוע אם זה שווה או מה יש לשפר. תודה

קבצים מצורפים

• S75BW-5e16091909330.pdf
    KB 36.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יש כמה נקודות שאני חושב שכדאי לשים לב אליהם.
  • זה מחשב מאד מינימלי לגרפיקה.
  • דיסק SSD בשימוש עם תוכנות אדובי מומלץ לקחת לפחות 240.
  • מעבד מומלץ לקחת I7 (אמור להיות תוספת של כ 300 שח).
  • זכרון RAM מומלץ לקחת 16 GB.
  • אם התקציב מאפשר מומלץ לקחת גם כרטיס מסך איכותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן ציון1;2241452:
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב לגרפיקה, אני מצרף הצעה שמישהו נתן לי ב-2600 ש"ח (לא כולל מסך), אשמח לשמוע אם זה שווה או מה יש לשפר. תודה

חסר לך זה כרטיס גרפי חיוב לגרפיקה (ובטח למפרט זו).

נכתב ע"י 957;2241481:
יש כמה נקודות שאני חושב שכדאי לשים לב אליהם.
  • זה מחשב מאד מינימלי לגרפיקה.
  • דיסק SSD בשימוש עם תוכנות אדובי מומלץ לקחת לפחות 240.
  • מעבד מומלץ לקחת I7 (אמור להיות תוספת של כ 300 שח).
  • זכרון RAM מומלץ לקחת 16 GB.
  • אם התקציב מאפשר מומלץ לקחת גם כרטיס מסך איכותי.

כמה נקודות שאני חושב שטעיתם.
אין צורך בכלל לI7 בגרפיקה, I5 מספיק בהחלט (I7 עשוי לרינדורים ולגיימרים)
גם 16 גיגה לא חייב, יכולים לרוץ כל התוכנות של אדובי בקלות על 8 גיגה (מדבר מנסיון).

• הוסף לסימניות
SSD אתה צריך לפחות בנפח כפול, מעבד בסדר, זיכרון Ram גם כפול - והייתי ממליץ לקחת זיכרון מהדור החדש של DDR4 לפי דגם הלוח זה אומר שהוא נותן לך DDR3 וחבל, זה עוד מאה שקל.

לגבי כרטיס מסך, אתה יכול להתחיל בלי ולנסות, אבל בהחלט אפשר שתצטרך, ואיזה ספק כח הוא נותן לך ?

• הוסף לסימניות
נכון להיום
חוץ מצריכת חשמל נמוכה יותר אין שום תועלת (אפילו לא בפרומיל) ב DDR4 על פני DDR3

נ.ב. יש קצת תועלת למי שצריך המון זיכרון , כי יש יחידות של 16GB וב DDR3 זה מאוד יקר, אבל זה לא רלוונטי ל 99אחוז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2242170:
נכון להיום
חוץ מצריכת חשמל נמוכה יותר אין שום תועלת (אפילו לא בפרומיל) ב DDR4 על פני DDR3

נ.ב. יש קצת תועלת למי שצריך המון זיכרון , כי יש יחידות של 16GB וב DDR3 זה מאוד יקר, אבל זה לא רלוונטי ל 99אחוז.

מה לגבי מהירות 1866-2133 / ב2011 2400 MHz? שכמובן שייך בדור 4?

• הוסף לסימניות
תכנאי מחשבים חכמון

תיצור איתי קשר בטלפון אם דחוף לך 0527196723 והיעץ לך אם לא דחןף העלה לכאן תשובה בהמשך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה