יעוץ בקנית מצלמה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני צלמת חובבנית , שמעונינת להעשיר את ידיעותי בצילום, כעת אני מתחילה ללמוד באופן מסודר
ומעונינת להתמחות בעיקר בצילומי ילדים בחוץ, וברצוני לרכוש מצלמה.
לאחר סינון וברור, יש בידי המלצה ל- 4 מצלמות שונות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית:
nicon d7000
nikon d90
canon 650 d
canon 60d

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
קודם כל את צריכה להחליט אם את הולכת על קנון או על ניקון. באופן כללי ולא באופן נקודתי בגלל שאחד הדגמים הללו יותר טוב מהשני. זו בחירה שתשפיע על כל הבחירות העתידיות שלך בציוד הצילום והנלווה אליו. בדקי מה יותר נוח לך ולאיזה סגנון את יותר מתחברת.
אחרי שבחרת להלן ההשוואה:
בניקון ללא ספק D7000 יותר טובה מהD90 מכל הבחינות: רגישות, טווח דנמי, מערכת הפוקוס, יש לה מקום לשני כרטיסים זכרון, מצלמת מהר יותר, וידאו טוב יותר וכו'. ה90 טובה בעיקר רק בדבר אחד - המחיר, זולה בערך ב700 שח.
בקנון הבחירה הרבה פחות משמעותית וההבדלים קטנים יותר. הם שניהם מצלמות טובות ומאוד דומות אחת לשניה למרות שה60 מתייחסת לסדרה יותר מקצועית. ההבדלים במחיר גם כן קטנים. ה650 חדשה יותר עם מעבד יותר מתקדם ויש בה כמה דברים חדשים אבל ה60 יותר נוחה בתפעול (מסך עליון, שתי גלגליות ועוד) ובנויה חזק יותר. יש להם את אותו חיישן והאיכות שלהם דומה מאוד.

• הוסף לסימניות
אני איש קנון וממילא מוטה קצת.
ה60 נהדרת (יחסית).

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת!!!!
באופן כללי, האם ישנה עדיפות לצלמת ברמה שלי, לבחור בחברה מסוימת?

• הוסף לסימניות
תחזיקי את שתיהם ביד ותרגישי מה את מחזיקה יותר נח ביד.
אם לא נח לך מספיק תנסי עם גריפ.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לשוני בין החברות
בקנון התמורה גבוהה יותר ביחס למחיר.

• הוסף לסימניות
כבר עכשיו כדאי להחליט. השוני קיים גם ביחס למתחילים. כמו שאמרו קודם, התחושה ביד שונה, הגלגליות ממוקמות במקומות שונים, התפריטים בנויים שונה מאוד. אני אישית מעדיף יותר את הצבעים של קנון, אבל זו דיעה אישית וכלל לא אובייקטיבית. כדאי לך קודם לנסות קצת את שניהם.
חוץ מזה ישנם דברים שקנון טובה יותר ויש דברים שניקון טובה יותר, אבל אלו כבר באמת 'נמלים' ולמתחילים זה לא משנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה