דרוש מידע יעוץ והדרכה לזוג צעיר

• הוסף לסימניות
יש ספרים של הרבנית נוישטט, כולם מומלצים מאוד! נשמע לי שזה עדיף בהרבה מספרות גויית.
לא תמיד.... לצערינו הציבור החרדי מדבר הרבה מנסיון אבל לפעמים צריך גם את המקצועיות בלי לזלזל ברבנית

• הוסף לסימניות
הרב ישועה עטיה - מקצועי ברמות!!!
הרב יעקב כתובים - מלא בנשמה והדרכה צלולה. עובד יחד עם אשתו, למקרים שצריך...
הרב דוד אקוקה - מלא בניסיון!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שומר נפשו ירחק!!!!
אפשר לברר ורצוי מאוד בבתי הדין בב"ב
מוכרת מכל הסיפורים העצובים שהגיעו ...
אפשר לקבל שם של בית דין או רב ספציפי לבירור?
כי יש בתי דינים שלא רוצים לענות על כאלו דברים, בצורה חופשית....
מניסיון...
תודה!

• הוסף לסימניות
אבל רק בגלל ששמעתי לאחרונה שיש הרבה יועצי/ות זוגיים שמובילים תהליך גירושין ממש טוב
הסתייגות מראש: אני לא מדבר על אף אחד לשלילה, אני נטו מגיב לציטוט...

יועץ שהוא גם מגשר יעדיף מבחינה כלכלית גישור לגירושין. זה הבדלי זמן ותשלום משמעותיים ביותר!!!
ולכן, כשמוצאים יועץ שהוא גם מגשר, והזוג מתחננים/מתעקשים לגירושין והוא מתעקש על שלום בית, זה יועץ שיש לו ערכים ברורים ופעמים רבות זה בזכות היראת שמים שלו.

בברכת והאמת והשלום אהבו.

• הוסף לסימניות
אחת בשם פ. ליברמן מב"ב, מישהו/י מכירה?
מכיר כמה בתים שנחרבו בפגיעה ישירה.
אפשר לקבל שם של בית דין או רב ספציפי לבירור?
כי יש בתי דינים שלא רוצים לענות על כאלו דברים, בצורה חופשית....
מניסיון...
תודה!
היו הרבה תביעות בבית הדין של הרב וואזנר
אני שמעתי מהדיין הרב מרדכי גלבר.
(יש עוד הרבה מה לפרט אבל לא כאן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה