- הוסף לסימניות
לא תמיד.... לצערינו הציבור החרדי מדבר הרבה מנסיון אבל לפעמים צריך גם את המקצועיות בלי לזלזל ברבניתיש ספרים של הרבנית נוישטט, כולם מומלצים מאוד! נשמע לי שזה עדיף בהרבה מספרות גויית.
לא תמיד.... לצערינו הציבור החרדי מדבר הרבה מנסיון אבל לפעמים צריך גם את המקצועיות בלי לזלזל ברבניתיש ספרים של הרבנית נוישטט, כולם מומלצים מאוד! נשמע לי שזה עדיף בהרבה מספרות גויית.
אלוף!! אלוף!!! גם אשתו עוסקת בתחום היא אלופה עזרה לי המון....הרב גדליה שנעק - אלוף.
0527618536
שומר נפשו ירחק!!!!אחת בשם פ. ליברמן מב"ב, מישהו/י מכירה?
אפשר לקבל שם של בית דין או רב ספציפי לבירור?שומר נפשו ירחק!!!!
אפשר לברר ורצוי מאוד בבתי הדין בב"ב
מוכרת מכל הסיפורים העצובים שהגיעו ...
הסתייגות מראש: אני לא מדבר על אף אחד לשלילה, אני נטו מגיב לציטוט...אבל רק בגלל ששמעתי לאחרונה שיש הרבה יועצי/ות זוגיים שמובילים תהליך גירושין ממש טוב
שלחתי לך הודעה פרטית.א.ר.ז איך פונים אלייך?
מכיר כמה בתים שנחרבו בפגיעה ישירה.אחת בשם פ. ליברמן מב"ב, מישהו/י מכירה?
היו הרבה תביעות בבית הדין של הרב וואזנראפשר לקבל שם של בית דין או רב ספציפי לבירור?
כי יש בתי דינים שלא רוצים לענות על כאלו דברים, בצורה חופשית....
מניסיון...
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים