אפרת 12213
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
הציעו לי להיות גרפיקאית בבית דפוס והמחיר לשעה שהוא משלם בהתחלה זה 30 לשעה
האם זה משתלם ללכת על זה??
האם זה משתלם ללכת על זה??
נכתב ע"י נחמולט;1289653:אם את מתחילה ועדיין אין לך ניסיון- רוצי על זה
תראי לי איפה משלמים יותר בהתחלה.
וחוץ מזה, אין כמו עבודה בבית דפוס כדי להכניס אותך חזק לתוך המקצוע.
נכתב ע"י עוד אחד;1289997:זה המחיר שמקבלים על גרפיקה?
אז למה לא להיות מזכירה? בשביל מה משלמים ומשקיעים בלימוד ותוכנות?
אני לא מתכוון לקנטר רק להבין.
נכתב ע"י שרה דדוש;1290098:לצערינו השוק רווי... ויש ניצול...זה עוד טוב 30 שמעתי על מינימום גם! ועבודה פיזית גם!
כנ"לנכתב ע"י שרה דדוש;1289989:כדאי שתבדקי מה מתאים לך ומה לא.. כי הם יכולים להיות מאד מנצלים...לצערנו..
נכתב ע"י עוד אחד;1290249:נו, אני רציני עכשיו. זה סכום שמשלמים לגרפיקאים?
כי חבר (שמעסיק גרפיקאי) אמר לי שגרפיקאי מקצועי מקבל 100 לשעה ומתחיל באזור ה 80 - 70![]()
נכתב ע"י עוד אחד;1290249:נו, אני רציני עכשיו. זה סכום שמשלמים לגרפיקאים?
כי חבר (שמעסיק גרפיקאי) אמר לי שגרפיקאי מקצועי מקבל 100 לשעה ומתחיל באזור ה 80 - 70![]()
נכתב ע"י מיכל123;1290246:איזה מרגיז זה לראות את כל המסכנים המנוצלים.
הטוב ביותר היה אם נכבד אחד את השני ולא נשמיץ זה את זה, לא נטען בכל פינה ואשכול שהמעסיקים מנצלים, לא נבכה על הניצול של השכירים, ונדבר ברמה מקצועית.
במקום להשמיץ ולכתוב על הניצול היית יכולה לכתוב בצורה מכובדת; "השוק רווי... ולכן המעסיקים יכולים לחסוך בהוצאות השכר... שמעתי שיש מעסיקים שנותנים מינימום"
כנ"ל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים