יעוץ לגבי עגלת בייבי גוגר יד 2

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל חברה:
הציעו לה עגלת ביבי גוגר סיטי מיני בשמוש חצי שנה [כולל פגוש ומזרן] ב1000 ש'[כולל אחריות וקבלה על הקניה המקורית בחנות]
האם זה שווה?
בחנות חדש עולה כ1400
על מה כדאי לשים לב כשקונים?
תודה מראש
נ.ב.
באמת העגלה מומלצת? לתינוק שנולד? עולה במדרגות בקלות?
אשמח לתגובה מהירה.

• הוסף לסימניות
לי יש את העגלה כמעט שנתיים והיא בשימוש יומיומי ואני מאד מרוצה ממנה.

• הוסף לסימניות
כדאי לך לקחת רק את הדגם עם 2 גלגלים קדימה עם גלגל אחד זה ממש לא יציב.
וכשאת קונה את העגלה הזו יד שניה, שימי לב בעיקר על המושב
אם הוא ישר
ואם אפשר להושיב ולהשכיב את המושב עד הסוף בקלות

• הוסף לסימניות
עוד מישהי? זה קצת דחוף...

• הוסף לסימניות
אם זה 4 גלגלים נשמע סביר אם זה 3 גלגלים זה קצת יקר יש מצב למצוא אפילו ב 1250 ש"ח חדש.
אם היא רוצה יש לי מישהי שמוכרת ב- 750 מצב ממש חדש צבע שחור. כולל מזרון לתינוק שנולד ואפשרות לאמבטיה בתוספת מחיר.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב לשים לב שהעגלה נקנתנה בחנות מורשת בארץ, ויש על זה באמת אחריות לכל החיים. (עגלות שמביאים מחו"ל צריך לשלוח לתיקון בחו"ל, וזה כבר לא שווה את המחיר)

• הוסף לסימניות
למי שפנתה באישי על העגלה אפשר לפנות במייל אין לי אפשרות להשיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה