יעוץ / לוח דיגיטלי

• הוסף לסימניות
שלום לכם ציירים / איירים
אני מעצבת גרפית, מאיירת בפוטנציאל, אבל לא התפתחתי בזה לצערי,
ההרגשה שלי שלוח דיגיטלי יוכל לעזור לי ולשמש אותי בעבודות שלי (אפילו בשילוב של איורים פשוטים, שאותם אני כן יודעת לעשות, ואולי בעוד שימושים שכרגע אני לא צופה),
אשמח לשמוע מנסיונכם עד כמה לדעתכם המוצר רלוונטי לגַבַּי, והאם אכן יוכל לשמש אותי, והאם שווה ומשתלמת ההשקעה.
תודה לכם :)!
אסתר

• הוסף לסימניות
לוח ועט דיגיטליים טובים מאוד גם לעיצוב, העבודה נוחה ומדויקת הרבה יותר מעבודה בעכבר,
ובציור זה בכלל עולם אחר...כך שבכל מקרה זה משתלם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני אכן הולכת לקנות,
על מה ממליצים? (דגם נורמלי, שמתאים לצרכים של מעצבת גרפית שקצת מאיירת),
איפה קונים? האם בחו"ל זול יותר?
האם אופציה של יד שניה טובה, או שמוצר כזה עדיף לרכוש חדש?
אשמח ואודה לכל מידע.

• הוסף לסימניות
בחו"ל, יתרון- זול יותר, חסרון-אין שירות ואחריות.
בשלב ראשון אני ממליצה לרכוש ווקום גודל מדיום,
(אני משתמשת בו כבר 5 שנים, ב"ה עובד "פול-טיים" ועונה על הצרכים שלי)
אם זה יד שניה כדאי לבדוק תקינות.
אם את קונה חדש אז הבלעדיים בארץ הם אריג'נט והם נותנים גם אחריות ושירות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם זה לצרכי עיצוב ולא לציור מתקדם - סדרת ה"במבו" עונה על כל הצרכים שלך - וגם יחסית זולה.
גודל מדיום הכי הולך.
אני אישית מצאתי את האינטוס 4 שלי באיביי במחיר ממש מצחיק. עד היום התנהג למופת.

• הוסף לסימניות
ממש מעניין אותי מה נותן האינטוס שאין בבמבו החמוד שלי...
כנראה שעד שלא אנסה לא אדע,
דרגות לחיצה? בסדר לי מה שיש עכשיו...

• הוסף לסימניות
בס"ד

לדעתי, חשוב לדעת כמה דברים שאני לא ידעתי לפני שקניתי את העט שלי, אבל זה לגבי ציירת ברמה, לא חובבני ולא גרפיקאית.

קודם כל- עט לא פותר בעיות בציור. זאת אומרת שאם יש בעיות בקומפוזיציה או בבניה או בפרופורציות וכן הלאה, העט לא יפתור אותם וקרוב לוודאי שהוא רק יחמיר את המצב. (יכול להיות שעט מאד משוכלל לא יגרע) מה שקרה אצלי: קניתי עט במבו, השתמשתי בו בהתחלה, ועכשיו כמעט שלא. אולי בגלל שאני עדיין תלמידה. לסיכום: מי שרוצה לצייר באמת- אני ממליצה ללמוד קודם ציור ואח"כ לחשוב על עט.

דבר שני, אם החלטת לקנות עט אז שימי לב לקנות עט לרמה שלך ולא עט לילדים, יש כאלו שמציירים קומיקסים לחברים ושולחים במייל, אז מסתבר שזה לא מתאים לך וחבל. כמעט קניתי כזה עט בגלל חוסר הבנה של המוכרת מה אני מחפשת.

שוב, זה נוגע לציירת. לגרפיקאית, נשמע שעט בכל מקרה יכול לעזור.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה