יעוץ לרכישת מצלמה בקבוצה

• הוסף לסימניות
כבר מזמן לא ביקרתי פה. העומס. העומס הזה...
התלמידות שלי מחפשות חיים קלים לצילומים אבל בלי לרדת באיכות או להתפשר על מדי הרבה פרמטרים. בבית הספר יש בעקרון מצלמות DVX102B אבל זה יקר להן וגם מסרבל...
יש למישהו מושג על מצלמת וידאו בסדר גודל של עד 5000 ש"ח שתהיה איכותית ולא תחייב מעבר לCS5?
חשבתי להציע להן לרכוש את HDC-SD700 FULL HD של פנסוניק.
ואולי גם בקבוצה העלות תהיה קצת יותר זולה.
מה אתם אומרים על הדגם?

• הוסף לסימניות
אז ככה, יש לי את הדגם הזה, (רק HS700) לא הרבה זמן, אבל מה שאוכל לומר זה:
1. איכות מדהימה!!!! חד, צבעים מרשימים במיוחד!!!, אפשרויות ידניות די נרחבות- פוקוס ידני נח במיוחד, מסך מגע אך עם זאת ניתן להשתמש בפונקציות גם בכפתורים חיצוניים, מה שמאד נוח תו"כ צילום. בסה"כ ממשק ידידותי ונוח! (את המפרט הכולל בטח יש לך)
2. הצילומים כבדים וצריך מחשב חזק בהתאם. (כמובן שניתן להמיר, לMPG2 הכי טוב, אבל אז הפסדנו הרבה). (חשוב מאד לדעת זאת כדי שלא תהיינה הפתעות...)
3. הקבצים עולים רק מפרמייר CS4 ומעלה.
4. אני מניחה שרובן לעת עתה לא תייצאנה בסוף לHD אך כאשר משתמשים בצילומים ללא המרה מראש, וסוגרים לMPG2 DVD נשמרת האיכות בצורה מדהימה!!!
(אני במצב הנוכחי לא מצלמת על פול HD אלא על דרגה פחות (HA) פשוט כך המחשב שלי מתמודד די בסדר, קניתי ב"ה מחשב חדש שיכנס בקרוב לשמוש, ואז אם תרצי אוכל לפרט עוד קצת.)
5. קחי בחשבון שהצילומים שוקלים לא מעט, ובמחיר שיעלה כרטיס, יתכן שעדיף את הדגם של HS 700 שנותן יתרון של 240GB לאחסון...)
לסכום- מצלמה מומלצת למחשב מתאים.

שיהיה בהצלחה, ו--- תעדכני במחיר שיציעו לך, אולי יש עוד שירצו להצטרף.:)

• הוסף לסימניות
אפשר לברר בזאפ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משמשית;548807:
שיהיה בהצלחה, ו--- תעדכני במחיר שיציעו לך, אולי יש עוד שירצו להצטרף.:)

מצטרפת לאיחולים ולבקשה...

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה אולי להצטרף לרכישה, אשמח לשמוע מחיר
המליצו לי על sony xr550e, בררתם עליה?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י די;550474:
הייתי רוצה אולי להצטרף לרכישה, אשמח לשמוע מחיר
המליצו לי על sony xr550e, בררתם עליה?
תודה!
לי יש את sony hdrxr550ve , ואני מרוצה ממנה מאד, צילומים איכותים במיוחד, אפשרויות ידניות וכו'....

• הוסף לסימניות
ערכתי מצגת מצילומים בחומר של SONY HDR... שצולמו ע"י ברו (צילומים יפים במיוחד!!!) ומעט צילומים ממצלמת Panasonic HDC...המדוברת.
אם תרצו להשוות- מבחינת איכות וצבעי הצילומים שתיהן מדהימות!!! ואפשר הרבה להתווכח.
מבחינת כובד- הצילומים מהמצלמה של סוני- מעט קלים יותר והפרימייר (שלי בכל אופן) התמודד איתם יותר טוב!
במה זה תלוי?- יגידו המקצוענים

• הוסף לסימניות
מיני דיוי ו-FULL HD

מה אתם אומרים על המצלמה של קנון דגם HV40 , שהפלוס הגדול שלה מעבר להיותה FULL HD, הינו העובדה שהיא מסוגלת לצלם גם על כרטיס זיכרון וגם על מיני דיוי, המחיר שלה בסביבות ה- 4700 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שתיים;550697:
מה אתם אומרים על המצלמה של קנון דגם HV40 , שהפלוס הגדול שלה מעבר להיותה FULL HD, הינו העובדה שהיא מסוגלת לצלם גם על כרטיס זיכרון וגם על מיני דיוי, המחיר שלה בסביבות ה- 4700 ש"ח.
המצלמה שהצגת מצלמת בעיקר בפורמט DV אבל, היא תומכת גם בצילום ב HD בפומרט הקלטה של HDV שזהו פורמט פחות טוב מAVCHD.
המצלמות הקודמות שהזכירו מצלמות בפורמט AVCHD.

• הוסף לסימניות
בקנון החיישן גדול יותר, מה שתורם לאיכות ההקלטה, לא?

• הוסף לסימניות
ההבדל בגודל החישן הוא בעיקר לכמות הגוונים בין שחור ללבן ולחדות.
HDV היה הפורמט הפשוט ביותר שיצא לHD. לאחר שנתיים שלוש שהיה קיים בשוק, יצאו אחריו עוד פורמטים איכותיים יותר. AVCHD היה הפורמט שיצא אחריו, והיה טוב יותר, ולכן משתמשים בו גם לחלק מהמצלמות המקצועיות. והוא תומך ברוזולוציה אמיתית של Full HD.
HDV לא תומך בFULL HD, אבל מבחינת איכות צבע הוא נותן את אותה איכות של צבע.
הבדל נוסף הוא גודל הקבצים היות שAVCHD נותן קבצים במשקל קטן, ובאיכות מעולה, אז הקבצים הללו זקוקים למחשב עריכה חזק על מנת לקרוא אותם. לעומת HDV שהקבצים שנוצרים קלים יותר לקריאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה