איפה קונים ספרי שאבי שיקאני צבעתי אתמול עם ספריי שאבי שיק-תוצאה מהממת(יש ספריי לכה לקיבוע)
נראה לי בכל חנות שמתמחה בצבעאיפה קונים ספרי שאבי שיק
איפה קונים דבר כזה?מעונינת לצבוע את בית העץ בצבע לבן
בבמה כדאי לצבוע? ספריי? אקריליק?
איך מוסיפים גימור מבריק?
אשמח בעזרתכן
צפה בקובץ המצורף 502343 צפה בקובץ המצורף 502343
איפה קונים דבר כזה?
וגם אני ממליצה לצבוע עץ בשאבי שיק.
נראה לי יותר בכיוון של חנויות לחומרי בנין במחלקה של צבעים מקצועייםמקסטוק בדוידקה.
חנויות יצירה כמו ברכת דוד מחזיקות כזה שאבי שיק?
כדאי לשאול בטלפון לפני היציאה לשם.מקסטוק בדוידקה.
חנויות יצירה כמו ברכת דוד מחזיקות כזה שאבי שיק?
חמודה,(אתן יודעות במי זה "תלוי")
מה לעשות שבדברים האלה יש לי שתי ידיים שמאליות...חמודה,
אבל אני למדתי לא לחכות... ועושה את זה לבד
עכשיו אני מתכננת לפרק ארון חדר בנות ולהעביר למיקום אחר, כן!לבד!
תנסי ותהני.
לא מאמינה עליך... את נראית לי אלופת היוזמתיתיות...מה לעשות שבדברים האלה יש לי שתי ידיים שמאליות...
צריך חלוקת עבודה הוגנת -לא?!לא מאמינה עליך... את נראית לי אלופת היוזמתיתיות...
אבל ביניינו, אולי עדיף שכך
כי אצלי כולם מחכים לי....![]()
זה מגיע זוגכדאי לשאול בטלפון לפני היציאה לשם.
וגם בחנויות טמבור שיש שם מחלקות צבע בדר"כ יש.
יודעת לומר לי מה הגובה שלו?
איך התחברתי למה שכתבתל
אבל ביניינו, אולי עדיף שכך
כי אצלי כולם מחכים לי....
.
תלוי ברמת האטימות שאת רוצה להשיג-אפשר עם יסוד ואפשר בליהשאבי שיק הזה צריך חומר מקשר, אע שצובעים איתו ישירות על העץ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים