כללי יעוץ מודעה שמינית (קצת פחות)

• הוסף לסימניות
<HR style="BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf; COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title -->הייתי שמחה לקבל חו"ד כללית ע ל העיצוב והרעיון
וגם שאלה לגבי סימן שאלה האם זה מספיק ברור או איך אפשר להדגיש יותר שהמלל הוא סימן שאלה.
לגבי המלל אינו תלוי בי אך הייתי שמחה לחו"ד גם.

תודה גדולה מראש ויום נפלא!!! :)

נ.ב אין לי מושג למה אני לא מצליחה להעלות את הקובץ בגוונים הנכונים (שמרתי rgb)
אז צירפתי גם פי.די אף<!-- attachments -->

קבצים מצורפים

• אפרת.jpg
    KB 62.1 · צפיות: 17
  • אפרת.pdf
    KB 54.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
איזה מקצוע כדאי לי ללמוד (ולא "לי כדאי ללמוד").
מודעה יפה, אך לא מובן שזה סימן שאלה. מתלבטת - חסר סימן שאלה. שיהיה צמוד וברור שקשור למילה.

• הוסף לסימניות
תודה !! זה מה שגם לי מפריע אני לא ממש מצליחה שיראו יותר בברור שזה סימן שאלה (כדאי לרדת מהרעיון?) ושהוא בא בהקשר של מתלבטת
ואי אפשר להקטין אותו כי גם כך הטקסט מאוד קטן

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד אפשרות להאיר/להעיר לתת עיצה?
זה כ"כ מודעה מסובכת?

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות צבע אחד?

• הוסף לסימניות
לטעמי זה מושלם
המלל מובן כסימן שאלה

אם כבר חילקת את הלוגו אז תחלקי גם את העיגול של השאלה

הפונט יפה הוא גם מהסס וגם כמו הלוגו אבל כדאי אולי לשבור

• הוסף לסימניות
אני מתנצלת מראש אבל זה ניראלי עמוס מידי ולא מסודר...אוליי אם תרווחי בין הדברים זה יראה יותר טוב

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות העינייניות.
זה מודעה שמינית בערך (יש פה גרדיאנט ברקע) והשאר פחות או יותר גווני סגול

לגבי המלל לא הבנתי מה אפשר לשבור ואיזה טקסט מבולגן? ואיפה כדאי לרווח.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הכיתוב אפרת כדורי ממש לא קריא.
תקטיני את הכל משמעותית שיהיה יותר רווח כמו שאמרו אחרים וזה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרתי המודעה מאוד קטנה.
כרגע הטקסטים עומדים בים 16-17 ל10-9 (למעט מתלבטת שהוא גדול)
אם אקטין זה לא יהיה קריא.

ושוב שאלה איפה צריך שיהיה רווח? פשוט לא הבנתי למה הכוונה?

תודה

• הוסף לסימניות
בין ה"מתלבטת" וה"גרפולוגית בחירה..." לצד השמאלי ("באיזה עבודה...")
נראה לי שיספיק אם תזיזי את כל הטקסט שבצד שמאל ("באיזה עבודה...") עוד קצת שמאלה ואת הסימן שאלה הגדול קצת להוריד למטה.
אבל כמו שאמרתי הכי חשוב שהאפרת כדורי יהיה קריא

• הוסף לסימניות
את הלוגו כדאי להרים מהפס למטה, כי זה מציק בעיניים ( לי בכול אופן..),
הרעיון של הסימן שאלה מקסים אבל הטיפוגרפי לא מספיק יפה, תנסי לעשות חלק אותיות בבולד וחלק ברגיל, ויותר להדגיש את ההבדל הגדלים.

חוצמיזה מודעה ממש יפה!!!!

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה