- הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה.
אוכל לקנות את המניפה בארה"ב. ולהביא לארץ.
רק השאלה שלי: איזה מניפה לקנות?
זה האתר של כל המניפות.
הצורך שלי- שהצבעים על המסך ובדפוס יראו אותו הדבר... ושאוכל להביא מספר פנטון מדויק לדפוס ולקבל תוצאה בהתאם.
אבל, אני לא יודעת, מה יותר שימושי?
CMYK Coated & Uncoated שמציגה רק צבעי דפוס.
או-
COLOR BRIDGE® Coated & Uncoated Set שמשלבת בין צבעי דפוס לצבעי ספוט (עם האנגלית שלי לא הבנתי בדיוק, מקווה שאני צודקת...
) היא יותר יקרה- כפול מהמחיר של הקודמת. אבל אפשר לרכוש רק את המט/ מבריק.
או-
FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated שלא הצלחתי להבין בדיוק למה היא טובה...
יש עוד כמה סוגים לצבעי פסטל וצבעים מטאלים. אבל אין לי שימוש בהם.
מי שרוצה להצטרף שיקח בחשבון כמה דברים:
לי אין כרטיס אשראי, ואוכל לבקש ממכרים לבצע את הרכישה עבורי, אבל לא נעים לי לבקש בעבור קבוצה - אז אם משהו שמתנדב לבצע את הרכישה בעבור כולם- זה יהיה פתרון טוב.
אני נותנת כתובת למשלוח של מכרים בקראון היטס. לא בדיוק נעים לי לשלוח אליהם יותר מחבילה אחת. ז"א שמי שרוצה להצטרף זה יחד בכרטיס אשראי אחד- משלוח אחד.
בע"ה אהיה ב-770 בתשרי. אז אחזור רק אחרי סוכות ואוכל להביא את החבילה לארץ (-אשדוד).
אוכל לקנות את המניפה בארה"ב. ולהביא לארץ.
רק השאלה שלי: איזה מניפה לקנות?
זה האתר של כל המניפות.
הצורך שלי- שהצבעים על המסך ובדפוס יראו אותו הדבר... ושאוכל להביא מספר פנטון מדויק לדפוס ולקבל תוצאה בהתאם.
אבל, אני לא יודעת, מה יותר שימושי?
CMYK Coated & Uncoated שמציגה רק צבעי דפוס.
או-
COLOR BRIDGE® Coated & Uncoated Set שמשלבת בין צבעי דפוס לצבעי ספוט (עם האנגלית שלי לא הבנתי בדיוק, מקווה שאני צודקת...
או-
FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated שלא הצלחתי להבין בדיוק למה היא טובה...
יש עוד כמה סוגים לצבעי פסטל וצבעים מטאלים. אבל אין לי שימוש בהם.
מי שרוצה להצטרף שיקח בחשבון כמה דברים:
לי אין כרטיס אשראי, ואוכל לבקש ממכרים לבצע את הרכישה עבורי, אבל לא נעים לי לבקש בעבור קבוצה - אז אם משהו שמתנדב לבצע את הרכישה בעבור כולם- זה יהיה פתרון טוב.
אני נותנת כתובת למשלוח של מכרים בקראון היטס. לא בדיוק נעים לי לשלוח אליהם יותר מחבילה אחת. ז"א שמי שרוצה להצטרף זה יחד בכרטיס אשראי אחד- משלוח אחד.
בע"ה אהיה ב-770 בתשרי. אז אחזור רק אחרי סוכות ואוכל להביא את החבילה לארץ (-אשדוד).
הנושאים החמים