יעוץ עבור ילד בן 10

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן 10 ב"ה לומד טוב מאוד, ונהנה מהלימוד.
לאחרונה אני חשה שהוא קצת משועמם (חוזר הביתה רק ב5, קורא ספרים מתעסק עם בני הבית, לא מי יודע מה אוהב פעילות גופנית - כמו נסיעה באופנים וכו', קצת חברים בסביבה יש)
הייתי רוצה לאתגר אותו במשהו, השאלה היא במה, אני מתלבטת,
אולי יש למישהו מידע על איזשהו אירגון כמו "ושננתם" וכו', שהוא יכול להבחן שם על משניות וגמרא בעל פה (הוא חזק בזה ב"ה), או איזשהו לימוד מעניין עבורו, לא יודעת מה.
תודה לכל תגובה (אני מירושלים - מרכז)

• הוסף לסימניות
מבצע ביתי...
אפשר לעשות לו מבצע בבית

• הוסף לסימניות
לשלוח אותו לחוג (נגרות, אלקטרוניקה וכד') פעם בשבוע.
זה יעסיק אותו (במחשבה, דיבור והתרגשות) כל השבוע.

• הוסף לסימניות
אולי תתני לו העשרה בחשבון?(אולי גם אנגלית, אם מתאים לסגנון הבית)
דפי עבודה וכאלה?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, אין לי צורך במבצע מיוחד רק במשהו שיעניין אותו.
באמת רוב הזמן הוא פותר תרגילים קשים שאני מדפיסה לו, גומר חוברות תשבצים, חוברת פיצוחים וכו'.
באמת ניסיתי להתעניין על חוג אלקטרוניקה וכו' אך באזור שלי הכל רק עד גיל 9 :(.
אבל אולי אנגלית זה באמת רעיון, (למדתי אותו קצת לקרוא אותיות אנגליות ולאיית אותם, מקווה שאמצא משהו באזור).
אני מחפשת יותר מבחינה לימודית, מבחנים שינון בעל פה וכו' הוא מאד מאד אוהב את זה, אם מישהי יודעת אשמח!!

• הוסף לסימניות
יש עכשיו את חידון השמיטה מטעם דגל ירושלים - דרך הטלפון
מאתגר, מעשיר ומעניין מאוד.
058-328-1000

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך - קיבלתי במיל ממפעל "שתי הלכות ביום" בדוא"ל:
ידידים יקרים!
אנו מודיעים בזאת על פתיחת פרוייקט חדש וייחודי בעז"ה, של הפצת חוברות לימוד משניות, מנוקדות ומבוארות היטב, מיוחדות ומותאמות לילדים, לפי הפרטים דלהלן:
1000 הילדים הראשונים (!) אשר הוריהם ירשמו אותם במערכת, יקבלו מידי ראש חדש באמצעות הדואר (הרגיל) חוברת לימוד ובה 30 משניות מבוארות (בסגנון הביאור המוכר של מדור 'משנה יומית'), כאשר גם נוסח המשנה וגם הביאור מנוקדים, המשניות מחולקות ל- 30 ימי החודש, ללימוד יומי קבוע של משנה אחת, גם בימי שישי ושבת.
כדי לדרבן את הילדים ללמוד משניות אלו, תערך מידי חודש הגרלה על סט משניות מפואר ומצלמה דיגיטלית בין הילדים שהוריהם יאשרו שאכן הם למדו את המשניות באותו חודש (כל החוברת), לפחות פעם אחת.
ההרשמה אך ורק על ידי שליחת מייל חוזר לכתובת זו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לכתוב בהודעה: 1. שם מלא של הילד (פרטי ומשפחה), 2. מספר זהות של הילד, 3. כתובת דואר מדוייקת, 4. מספר טלפון של ההורים 5. דוא"ל 6. שם המוסד בו הילד לומד.
הודעה שאינה מכילה את כל הפרטים הנ"ל, או שתשלח למייל אחר - לא תטופל כלל!.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה