יעוץ - קמפיין תכשיטים

• הוסף לסימניות
כמידי עונת חגים,
שוב אני בקמפיין לחנות תכשיטים
ומנסה למצוא רעיון חדש ומעניין..
הלכתי הפעם על כיוון שונה לחלוטין.
לא מצלמת את התכשיטים, לא שמה תמונות של תכשיטים

אלא תמונות של אביזרי סטיילינג - תיק, תכשיט, נעל, ארנק, חגורה..
שכולם כמובן עם תכשיט..

וללכת על קונספט של "למראה מושלם"
האם זה נכון לעבוד ככה? זה באמת משכנע?
אני ממש לא יודעת,
רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני הולכת עם הסקיצה ללקוח..
(אגב, אל תתיחסו לעיצוב.. הוא יהיה אחרת לגמרי מן הסתם.. זה רק סקיצה של הרעיון..
גם המלל שם זרוק 'סתם', כלום עוד לא סגור..)

כמו"כ, האם התמונות האלה יעברו את הועדות הרוחניות בבית שמש? :confused::mad::eek:

למי שלא מכיר,
מצו"ב קמפיינים קודמים שעשיתי לחנות הנ"ל, כל פעם בקונספט שונה:

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=83860

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=111290

קבצים מצורפים

• סקיצות קמפיין-01.jpg
    KB 326.5 · צפיות: 28
  • סקיצות קמפיין-02.jpg
    KB 291.3 · צפיות: 24
  • סקיצות קמפיין-03.jpg
    KB 292.1 · צפיות: 25
  • סקיצות קמפיין-04.jpg
    KB 264.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אהבתי.
לא נראה לי שהאודם יעבור בשקט את מסע הפרסום בעיתונות החרדית בבית שמש...
הראשון והרביעי- מדהימים!

• הוסף לסימניות
א. את הועדה הרוחנית רק הרביעי יעבור
ב. כשאת מכניסה אביזרים אחרים, שאינם תכשיטים, למודעה - את מקטלגת את המוצר עם שכבה מסויימת בציבור. הבעיה שאת חוסמת את הקהלים השונים שהולכים עם התכשיטים ואינם מתחברים לאביזרים וממקמת את החנות כחנות לסגנון מסויים של נשים, ומבחינה שיווקית הפסדת המון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;962996:
א. את הועדה הרוחנית רק הרביעי יעבור
ב. כשאת מכניסה אביזרים אחרים, שאינם תכשיטים, למודעה - את מקטלגת את המוצר עם שכבה מסויימת בציבור. הבעיה שאת חוסמת את הקהלים השונים שהולכים עם התכשיטים ואינם מתחברים לאביזרים וממקמת את החנות כחנות לסגנון מסויים של נשים, ומבחינה שיווקית הפסדת המון.

לא בטוח שהיא מפסידה, יכול להיות שקהל היעד שהקמפיין מיועד לו הוא 95% ,ואילו אלו שלו הם ה 5% הנותרים, הם מועטים כך שאין כאן הפסד גדול.
ועם הם יבואו הם יקנו גם בלי קשר לפרסום, כי הרי הם לא נמנים על הסטייל והאופי של החנות.

לענין הקמפיין, אהבתי מאד את הסיגנון, (לא נכנסתי לפרטים של הכיתוב בקטן)
יש כאן פיספוס קטן, התכשיט נראה כאקססוריז נלווה לביגוד, וזה אמור להיות העיקר בפרסום הנ''ל. לא?
יש כאן השקעה ענקית ומוצלחת!!! היא נכרת!
הרבה הצלחה!!

עכשיו שאני רואה שהתמונות נקנות, אני חושבת שיש כאן פספוס עוד יותר גדול, למה את לא שמה צילום של תכשיטים מהחנות?
הרבה יותר אמין, מוכר ומוצלח גם מבחינה שיווקית וגם מבחינה פרסומית.

• הוסף לסימניות
כבר בסקיצות רואים מודעות יפהפיות,
לגבי התמונות והסגנון: לא ברור מי קהל היעד.
מנקודת המבט שלי, יש קצת סתירה בין סגנון פריטי הלבוש לבין סגנון הרקע והאוירה בעיצוב הכללי.

• הוסף לסימניות
אוקי, אתם צודקים
נראה לי שאוותר על הרעיון הזה
אחשוב על כיוון אחר עם בריף מסודר

תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
נראה לי שאוותר על הרעיון הזה
מקווה שלא התכוונת לוותר על הקונספט "למראה מושלם", אלא למצוא את הדרך הנכונה לבטא אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה