יעשה את העבודה או לא?

• הוסף לסימניות
אמנם לא עסקינן בתל"מ של פרסום, אלא משהו קטן ומקומי
אבל חשוב לי לקרוא חוו"ד:
1. האם המודעה ברורה? (מה רצינו כאן בעצם)
2. האם לדעתכם המודעה "תעשה את העבודה"? (אשמח לנימוק/הסבר/.....)

בכל הכבוד.:)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 910 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
קצת קשה היה לי להבין. אבל זה חכם מאד, כי תמיד מנסים שוב

• הוסף לסימניות
אם קהל היעד הוא אנשים שיודעים קצת, או רק לקרוא, ורוצים להתקדם,
לדעתי זה עושה אתה העבודה יופי

אהבתי

• הוסף לסימניות
הרעיון יצירתי מאוד!!
שאלה קטנה: האם את בטוחה שקהל היעד אכן ינסה ויתאמץ לקרא את המודעה? (או שאולי ה'טריק' טוב להורים...)

אגב, נראה שיש כאן מסר כפול של הסתרת עובדת ההזדקקות לעזרה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
כאחת לא מבינה אנגלית בכלל
ראיתי את המודעה אמרתי לעצמי. נו.. אני הרי לא יודעת לקרא. טוב שיש מורה שמחפשת עבודה. ו.. הלאה.
אבל אחרי התגובות דפדפתי שוב התאמצתי לקרא הבנתי ואהבתי. עשה לי חשק ללמוד אנגלית..:)

• הוסף לסימניות
וורי נייס!! גוד לאק!!

• הוסף לסימניות
אני גם כן חושבת שצריך להיות שם איזה משפט מבהיר כמו:
אנגלית נשמעת לך כמו סינית? נסי לקרוא שוב.
או כוכבית קטנה ליד בכיתוב האנגלי ולמטה שוב ובה יש את הפיענוח העברי. או הסבר על אופן הקריאה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תכל'ס...
כל הכבוד...

אז את כבר עובדת....
(בלי אימון אישי...)

מקסים!
הייתי משפרת משהו בניסוח, נדמה לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;864439:
הייתי משפרת משהו בניסוח, נדמה לי...
הכל פתוח, אשמח לשמוע
( חוץ מזה אימון צריך לעוד דברים......:)נ.ב. החזרה יפה.......)

נ.ב. (אחרון )תודה רבה לכל אלו שטרחו ועמלו להגיב.

• הוסף לסימניות
אכן יש כאן פספוס מסוים של קהל היעד, משום שסביר להניח שאלו לא יתאמצו לקרוא את הכתוב, במיוחד לאור העובדה שמודעה נקראת בד''כ בריפרוף. כפי שמסתבר מהמודעה קהל היעד הינו בוגר ואמור לקרוא את הפרסומת בעצמו... אלא אם כן, קהל היעד הינם הורי המשתמשים בשיעורי העזר. אם כך הפניה במודעה איננה נכונה...

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מעולה וחבל שתוסיפי. אם תוסיפי פניה למתקשות באנגלית, תיצרי אצלן מיד מחסום.

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד מאוד, וישרת מצויין קהל יעד עם ידע בסיסי/קטן שרוצה להשתפר..
הייתי גם מנסה להוסיף בעברית משפט מסביר, כמו שתור הזהב אמרה.

לגבי העיצוב - אני מקווה שזה לא הקובץ הסופי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה