יצאנו לחפש פריחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;2056120:
תמיד את חרוצה !
תגרי אותי גם הפעם לצאת;)
והתמונות סוףףף

אני לא ככ חרוצה, נחמי.
צלמתי את כל הנכדים ביחד -מתנה להורים לפסח, אז על הדרך....

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבקשה- תעלי עוד!!!תמונות מקסימות ביותר.
אוהבת את התאורה העדינה.

מותר לשאול איפה צולם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2055862:
איזה מהן, אסתר? :)
אני מפחדת שקקטוס ישהה אותי על כמות חורגת ;)
אין בעיה להעלות הרבה תמונות, אבל בתיק העבודות.
תעלי שלושים תמונות, ותשימי קישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2055862:
תודה רבה, במקום לנקות אני מצלמת...

מקידס מוד-ב"ב

איזה מהן, אסתר? :)
אני מפחדת שקקטוס ישהה אותי על כמות חורגת ;)

את המשפחתית!

• הוסף לסימניות
תודה שוב!
נכתב ע"י נאסד;2056182:
גם אני מצטרפת לבקשה- תעלי עוד!!!תמונות מקסימות ביותר.
אוהבת את התאורה העדינה.
מותר לשאול איפה צולם?
בדרך לנוריות, אבל תסתכלי, בכל הדרכים יש את השדות האלה, זה פשוט לעצור בצד לצאת ולצלם.

נכתב ע"י קקטוס;2056234:
אין בעיה להעלות הרבה תמונות, אבל בתיק העבודות.
תעלי שלושים תמונות, ותשימי קישור.
בעיה, אין לי תיק עבודות, אבל אפשר באמת להכנס לאתר שלי

נכתב ע"י eg;2056326:
את המשפחתית!
זה מתנה לפסח להורים שלי, ואמא שלי מקבלת דשים אחרי שאני מעלה תמונות, אז אחרי שניתן להם-בעז"ה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה