יצאנו לרחובות ירושלים - המשך

• הוסף לסימניות
אז שוב, אותה קבוצה מוזרה משוטטת לה בירושלים,
ומנסה להתגנב ולצייר אנשים בלי שהם ישימו לב,
אבל דווקא הפעם הרבה עלו עלינו. מצחיק לראות תגובות של אנשים:
חלק הסכימו וביקשו שאח"כ נראה להם, חלק ישר עפו משם,
ועם חלק העדפנו להתעופף אנחנו...;)
ה' סידר לנו מזג אויר פצצה דווקא- (למרות שאמרו שירד אז שלג...)
והפעם גם @rk1234 הצטרפה לחגיגה!
אז זהו-
מחנה יהודה.jpgלפרוג.jpg

משתפות.
@ronitg @Ahuvi Art תעלו גם אתן..

• הוסף לסימניות
יחסית לא היה לנו הרבה זמן בכלל!
ועד שהתחממנו היינו צריכות ללכת
אבל גם זה משפשף.
וזה מאוד עוזר באנטומיה.
מאוד!

• הוסף לסימניות
אבל דווקא הפעם הרבה עלו עלינו. מצחיק לראות תגובות של אנשים:
חלק הסכימו וביקשו שאח"כ נראה להם, חלק ישר עפו משם,
ועם חלק העדפנו להתעופף אנחנו...;)
וחלק צילמו אותנו, עם רשות ובלי.
את זה שכחת ;)
אבל אחרי הכל הם הבטיחו לא להעלות את זה לשום אתר, אז אין לכם למה לצפות.

• הוסף לסימניות
תמיד אינ מקנאה בכן מחדש ואני מבטיחה לעצמי שאוטוטו אני מארגנת קבוצה עם כל הפרוגיות האשדודיות המקסימות ואנחנו הולכות לקרוע את הורקנוס הלוך חזור!

מהממות אתן. ומלאות תעוזה!
איזה רישומים יפים
כמה התעקבתם על כל אחת?

• הוסף לסימניות
תמיד אינ מקנאה בכן מחדש ואני מבטיחה לעצמי שאוטוטו אני מארגנת קבוצה עם כל הפרוגיות האשדודיות המקסימות ואנחנו הולכות לקרוע את הורקנוס הלוך חזור!

איזה רישומים יפים
כמה התעקבתם על כל אחת?
תלוי מי ומה
אבל נראה לי בין חצי דקה (מינימום), ועשר דקות (מקסימום).
הפרחים שלא זזו ועמדו יפה, זכו לקצת יותר יחס, נראה לי משהו כמו רבע שעה מקסימום.
ולקרוע את הורקנוס נשמע מלהיב כל כך!

• הוסף לסימניות
רחלי, מדהים!
ואיפה הביצועים שלך RK?
ולמה לא הוזמנתי גם :(...?

• הוסף לסימניות

איזה רישומים יפים
כמה התעקבתם על כל אחת?
יפית!!!
נראה לי יותר נחמד יהיה לכן בגינת היונים בט',מה דעתך????
סליחה שהתערבתי!!!!
יש שם כמה זקנות רוסיות עם הכלבים והנכד,יש שם את החרדים שממלאים להם את הגינה,נראה לי לצייר את המבטים של כולם,זה יהיה אחלה יום(רק תעדכני אותי ואבוא בשקט לצפות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה