קורונה יצאתי מבידוד ועדין לא מרגישה טוב..

• הוסף לסימניות
שלום רב,
סיימתי את ימי בידודי..
קיבלתי אישור מחלים.
אך אני עדין חלשה ועם צינון .
האם יש קשר עדין לקורונה?
ומה עלי לעשות?
רק אם קרה לך גם...
תודה.

• הוסף לסימניות
לוקח זמן להתאושש, אבל זה כבר לא מדביק אחרים ולכן אפשר לצאת.

• הוסף לסימניות
בטוח??
אני לא יוצאת מהבית..
אני מתנדבת בביח'ו ומפחדת לצאת..
לא בא לי לעשות עוד בדיקה שלא אכנס שוב לבידוד.

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו הוראה מאחד מגדולי ישראל, לחכות עוד כמה ימים אחרי ההחלמה ממקומות ציבוריים ואנשים בסיכון. בפגישות עם יחידים שלא בסיכון אפשר להקל ברגע שמחלימים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהחלמה היא רק לאחר 3 ימים ללא תסמינים
חולשה - אינה תסמין
אבל צינון, והרגשה כללית לא טובה = תבחני שוב.

• הוסף לסימניות
בטוח??
אני לא יוצאת מהבית..
אני מתנדבת בביח'ו ומפחדת לצאת..
לא בא לי לעשות עוד בדיקה שלא אכנס שוב לבידוד.
האישור מחלים זה נתון לדעת השיקול הרופא ועם הוא נתן לה אישור מחלים אז את יכולה לצאת......אני תמיד הייתי נישארת (בלי קשר לקרונה) בבבית יום אחד לפחות אפילו עם אני מרגישה טוב בשביל ההרגשה שלי שאני לגמרי מרגישה טוב .......מה שבטוח את לא מדביקה (לפי מישרד הבריאות)
מאחלת לך אחלמה מהירה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה