- הוסף לסימניות
אני בבידוד כבר שלושה שבועות בעקבות בן משפחה שחלה ואף אחד לא בא לבדוק אותי.....חייבת להשאר בבידוד לפי משרד הבריאות גם אחרי שלילי.
כך היה לבעלי, והגיעה משטרה לבדוק שהוא באמת בבית אחרי שבוע בידוד.
וכן, דיווחתי על הבידוד.
אני בבידוד כבר שלושה שבועות בעקבות בן משפחה שחלה ואף אחד לא בא לבדוק אותי.....חייבת להשאר בבידוד לפי משרד הבריאות גם אחרי שלילי.
כך היה לבעלי, והגיעה משטרה לבדוק שהוא באמת בבית אחרי שבוע בידוד.
בידוד זה רק לשבועיים, ואם מרגישים טוב אפשר לצאת, למה אתה בבידוד שלושה שבועות?אני בבידוד כבר שלושה שבועות בעקבות בן משפחה שחלה ואף אחד לא בא לבדוק אותי.....
וכן, דיווחתי על הבידוד.
עד שפינו אותו למלונית........בידוד זה רק לשבועיים, ואם מרגישים טוב אפשר לצאת, למה אתה בבידוד שלושה שבועות?
אז צריך בידוד שבועיים מהפעם האחרונה שהייתם במגע איתו, ואם מרגישים טוב יוצאים.עד שפינו אותו למלונית........
אני צריכה להודיע על כניסתי לבידוד?הוא הודיע למה"ב על הבידוד או דרך איכון?
בד"כ מוסד הלימודים מדווח למשרד הבריאות על כל המורים והתלמידים שהיו בסביבת התלמיד.אני צריכה להודיע על כניסתי לבידוד?
לימדתי תלמיד שהתגלה אח"כ מאומת
אמו דיווחה לי ונכנסתי לבידוד
בית הספר נסגר אך לא כולם נכנסו לבידוד, רק הכיתה שלו
אני צריכה לדווח למשהו על כניסתי לבידוד?
לא דיווחו עלי...בד"כ מוסד הלימודים מדווח למשרד הבריאות על כל המורים והתלמידים שהיו בסביבת התלמיד.
תבדקי מול האחראית בבית הספר אם היא לא דיווחה עלייך, ואם לא את צריכה לדווח למשרד הבריאות.
מה התועלת מלדווח להם?בד"כ מוסד הלימודים מדווח למשרד הבריאות על כל המורים והתלמידים שהיו בסביבת התלמיד.
תבדקי מול האחראית בבית הספר אם היא לא דיווחה עלייך, ואם לא את צריכה לדווח למשרד הבריאות.
תמיד תוכלי לאמר שלא ידעת.לא דיווחו עלי...
אני צריכה לדווח?
כך חשבתי. תודהתמיד תוכלי לאמר שלא ידעת.
למה לגרום לעצמך ביקורים ומעקבים.
כמובן!וכמובן תשמרי על בידוד .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים