כללי יצא לכם לראות את הפרסומת הזו?

• הוסף לסימניות
אני חולק על מי שפסל את המודעה לחלוטין, דווקא אני חושב שיש פה רעיון טוב, שעם כמה שינויים תהיה תוצאה טובה.
וכמו שהציע צביקי, באילוסטרייטור עם הפקודה שנקראת לייב טרייס,אתה יכול לקחת את אותם תמונות ולהפוך אותם לצלליות, ולכל צללית תתן צבע שונה שמתאים לאמירה שלו, אובמה בשחור וכן הלאה, ואת החלק הסופי תשאיר כמו שהוא.
זה גם ימשוך את הבחורים, וגם לא ירתיע אותם (כמו שהסביר בארוכה 'איש קטן')

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חולק על מי שפסל את המודעה לחלוטין, דווקא אני חושב שיש פה רעיון טוב, שעם כמה שינויים תהיה תוצאה טובה.
וכמו שהציע צביקי, באילוסטרייטור עם הפקודה שנקראת לייב טרייס,אתה יכול לקחת את אותם תמונות ולהפוך אותם לצלליות, ולכל צללית תתן צבע שונה שמתאים לאמירה שלו, אובמה בשחור וכן הלאה, ואת החלק הסופי תשאיר כמו שהוא.
זה גם ימשוך את הבחורים, וגם לא ירתיע אותם (כמו שהסביר בארוכה 'איש קטן')

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא, רק "הכי לבן" זה גזעני.

• הוסף לסימניות
רק שאובמה לא יתבע אותך....

• הוסף לסימניות
הרעיון דוקא יפה אבל לא המוטיבים- לחפש מוטיבים אחרים הקשורים לעולמנו

• הוסף לסימניות
צביקי אמר: "כשמפרסמים מוצר, רצוי להבליט את יתרונותיו על פני המתחרים, המודעה לא שכנעה אותי לקנות דווקא אצלכם. (כל חנות כובעים יכולים לכתוב את אותם משפטים)"
אני מאד מסכימה עם זה. צויינו פה כביכול כל היתרונות של הכובע, אך אפשר להגיד את זה באופן סתמי על כל כובע. השאלה היא - מה הוא היתרון הכי בולט שלו? הרי זו תהיה הגזמה לומר שהוא הכי טוב והכי מוצלח מבחינת כל היתרונות שהוזכרו במודעה. ובגלל ההגזמה הזו, המודעה לא נראית לי אמינה. למה שלא פשוט תצעקו- "אנחנו הכי טובים. תקנו אצלנו!".
כדי להיות אמינים, צריך לראות באמת במה הכובע של סנדרס יותר מוצלח מרוב המתחרים שלו, ולציין את זה בפרסומת, אם הולכים על עניין היתרונות.
ואני גם מסכימה עם מה שנאמר פה לגבי העניין שאין קשר בין הויזואלים לבין המודעה עצמה. וחוצמזה שיש יותר מדי דימויים, יותר מדי ויזואלים. יש פה עומס.
אפשר היה לקחת כמה יתרונות כמו= הכי קל, הכי שחור, הכי יציב, ולעשות כמה ריבועים עם מסגרת שחורה, ולעשות דימויים עם הכובע עצמו- כמו "הכי יציב" לשים תמונה של תקריב של הפרופיל של הכובע.
או אפילו ללכת כל פעם על יתרון אחר ולהדגיש אותו. למשל- "הכי יציב" לשים תמונה של בחור חרדי עם הכובע, עם הידיים לצדדים במטרה לתפוס שיווי משקל, ועל הכובע יש איזשהו משהו- שקית קניות, או הילד שלו.

• הוסף לסימניות
המודעה לטעמי מתאמצת מידי.

ובאשר לאובמה, הוא דווקא שייך לשחור הדהוי, מבחינת הגוון, תווי הפנים והגזע המעורב.
אם כבר אידי אמין או מרטין לותר קינג.

• הוסף לסימניות
ובאשר לאובמה, הוא דווקא שייך לשחור הדהוי, מבחינת הגוון, תווי הפנים והגזע המעורב.
אם כבר אידי אמין או מרטין לותר קינג.

דווקא מה שלי עולה בראש כשאומרים "הכי שחור"
זה קפה שחור
יש יותר שחור מזה?

• הוסף לסימניות
:)באופן כללי אופן הביצוע יפה אבל-
אם אני לא טועה היה לפני כמה שנים רעיון דומה לכובעים במודעה הרבה יותר עמוסה, אבל שוב אותו רעיון של תמונות עם יתרונות הכובע, ממש הזכיר לי את המודעה ההיא.
מצטרפת לדעתו של איש קטן, לא מתאים לקהל היעד ולמוצר אולי באמת בצלליות כמו שצביקי אומר זה יהיה יותר מעודן כך זה צורם.:(

• הוסף לסימניות
אז כך: אני דוקא התלהבתי מהרעיון.
א. אני מאמין שמודעה זו היא לא לעיתונים וכו' אלא מודעות רחוב, והעניין שאורן דווקא הצליח ויצא מן הכלל בביצוע וברעיון, כי הלקוח כמה שאני מבין רצה בדיוק אבל בדיוק, את מה שאתם עשיתם כאן, כן שייך אובאמה לא שייך אפרוח, שהאנשים במגזר קודם כל ידברו מהעניין. שהמודעה תתפוס את הלקוחות עם שלל המתחרים ועצם דבר שהוא יכיר את המוצר, ובכך אין מה לומר הוא הצליח, אבל בגדול!!!

• הוסף לסימניות
מסכימה עם IF.
עצם זה שקם כאן דיון נרחב בנושא סימן שהמודעה טובה, ועוררה את כולנו להסתכל ולהגיב...
הרעיון מקורי ומעניין.
יכול להיות שלא ממש מתאים לקהל היעד שלו (זאת לא אני אעיד כי מעולם לא קניתי כובע...) אך יש בו משהו חדש, אחר.
כמו שמורה שלי אמר- העולם מלא באלפי מודעות ופרסומות, עצם זה שגרמת לצופה לעצור והציץ, כבר השגת משהו.
מודעה כזו לא תשכח מהר, ולא יעברו על פניה בלי לקרוא אותה.

לגבי התמונות- גם לדעתי יש מקום לשיפור אך עצם הרעיון הוא כבר 60% (אם לא יותר) מהמודעה עצמה.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם IF.
עצם זה שקם כאן דיון נרחב בנושא סימן שהמודעה טובה, ועוררה את כולנו להסתכל ולהגיב...
הרעיון מקורי ומעניין.
יכול להיות שלא ממש מתאים לקהל היעד שלו (זאת לא אני אעיד כי מעולם לא קניתי כובע...) אך יש בו משהו חדש, אחר.
כמו שמורה שלי אמר- העולם מלא באלפי מודעות ופרסומות, עצם זה שגרמת לצופה לעצור והציץ, כבר השגת משהו.
מודעה כזו לא תשכח מהר, ולא יעברו על פניה בלי לקרוא אותה.

לגבי התמונות- גם לדעתי יש מקום לשיפור אך עצם הרעיון הוא כבר 60% (אם לא יותר) מהמודעה עצמה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים! אכן החכמתי מהערותיכם ולקחתי איתי דברים לפעמים הבאות. העיקר שהלקוח מרוצה וזה מוביל לעוד עבודות ועוד עשיה.

יישכוייח!

• הוסף לסימניות
מבחינת פרסומת: יפה מאד! ממשיך העין, מעלה חיוך, מעורר לדבר מזה עם אחרים שזה מה שצריך בפרסומת.
כמעט אין דבר כזה שאדם ילך לקנות רק משום שראה פרסומת, רק תפקיד הפרסומת הוא שיכנס חנות זו לתוך מחשבתו הרבה פעמים, וכשהוא צריך לקנות את זה הולך מעצמו (אינו יודע למה) לחנות ההוא בלי נתינת לב שהוא התפעל מהמודעות, וכשהמודעה עם קצת הומור נקבע החנות יותר בלבו.
לגבי יתרונות, לא בכל פעם יש יתרונות על המתחרים, רק יש לכולם כל דברים טובים הצריכים, ומשום זה לא יעשה פרסומת? צריך לפרסומת כנ"ל שיקבע בלב שיש לו כל המעלות הנצרכים.

מבחינת החרדית: הכנסת איש כזה בתוך פרסומת לבחורים (וגם אם הוא להורים, הם לא רוצים שבניהם יראו זאת) הוא חסרון.

מבחינת יהדות: לא ראוי ונכון לעשות ליצנות מהנשיא של מעצמה גדולה בעולם גם אם הוא לא הכי אהוב כמו שידוע דברי חז"ל להזהר מגוי קטן ובפרט מנשיא וכו', אנחנו עדיין בגלות וצריך מאוד להזהר מזה אף פעם אי אפשר לדעת לאן זה מגיע וזה יכול להיות משחק באש ובפרט לחרדים שומרי תורה צריך משנה זהירות.

• הוסף לסימניות
אם מובטח לקונה המאושר כובע שחור כמו המלך אובמה הראשון, המצב קשה,
האפרואמריקאנערס מתביישים ומכנים את צבעו מוקה, הוא לא שחור אמיתי כמוהם.

אם אתה ממש מעוניין תשלח להמזבלה או אחרים זה יוכל אולי גם להגיע לתקשורת הכללית כאייטם עצבני נוסף על ישראל, בהנחה שהפרסומת גוברת אצלך על שיקול כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה