כללי יצוא באינדיזיין תופעה מוזרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1449890:
איך מכינים כראוי חוץ מ-export?

Export זה הדרך. השאלה באיזה פרופיל להשתמש. עד עכשיו הייתי משתמש ב-Press Quality וזה מצויין.

עכשיו ההמלצה של דוב אייזקס מאדובי זה להשתמש ב-PDF/X-4:2008 במקום הנ"ל. הסיבה זה שהיום הכיוון הוא להמנע מקינוורט ל-CMYK עד השלב המאוחר ביותר, הוי אומר ב-RIP.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1449887:
אז בעצם ייתכן שאני מעבירה למישהו קובץ עם טקסט חי, קרי, אפשרות עריכה, וטכנית הוא יכול להשתמש בפונט כרצונו? והמערכת לא תחפש פונט חלופי?
הוא לא יכול להשתמש בפונט כרצונו כי הוא מוטמע ב PDF. וגם אפשרויות העריכה שלו מוגבלות מאוד אפילו לאותו קובץ בד"כ.
יש האקרים שיודעים לחלץ את הפונט מהPDF אבל אם רוצים יש דרכים יותר קלות לגנוב פונטים.

נכתב ע"י דאבל אימפקט;1449890:
איך מכינים כראוי חוץ מ-export?
בד"כ אקספורט זה מצויין, צריך להקפיד שלפונטים יש הרשאות הטמעה. אינדיזיין מזהירה אם זה לא כך.

נכתב ע"י ונתנו10;1449913:
באילוסטרייטור. לא באינדיזיין.

גם באינדיזיין
לפחות אצלי זה כך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1449927:
גם באינדיזיין
לפחות אצלי זה כך

תבדוק שוב.
כי זכור לי שפעם כתבתי שזה אפשר, וכשהתקילו אותי כבר לא מצאתי איך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1449845:
ב. לשנות 2 ביטים בקובץ של הפונט, פעם אריאל וו העלה מדריך.

אם בהזדמנות שיהיה לך זמן תמצא לינק לנ"ל. אשמח מאד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1449930:
תבדוק שוב.
כי זכור לי שפעם כתבתי שזה אפשר, וכשהתקילו אותי כבר לא מצאתי איך.

קונוורט רגיל (Type-Create outlines) עושה את הפעולה הזו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1449921:
Export זה הדרך. השאלה באיזה פרופיל להשתמש. עד עכשיו הייתי משתמש ב-Press Quality וזה מצויין.

עכשיו ההמלצה של דוב אייזקס מאדובי זה להשתמש ב-PDF/X-4:2008 במקום הנ"ל. הסיבה זה שהיום הכיוון הוא להמנע מקינוורט ל-CMYK עד השלב המאוחר ביותר, הוי אומר ב-RIP.

השאלה אם גם בארץ לעשות כך. כידוע הדפוסים פה מתקדמים באיטיות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1450225:
קונוורט רגיל (Type-Create outlines) עושה את הפעולה הזו
תודה תודה תודה תודה תודה!
עשית לי את היום. את השבוע. החודש. ואולי את השנה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה