דרוש מידע יציאה לחו''ל?

• הוסף לסימניות
האם בעקבות העדכונים החדשים בעניין גיוס בחורי הישיבות יהיה ניתן לצאת מהארץ בחודש ניסן? אשמח למידע די דחוף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשאלה...
האם יש למישהו מידע?
אני אברך כולל ומתוכנן לי טיסה לבודפשט בניסן, האם יהיה עליי עיכוב יציאה

• הוסף לסימניות
לא כזה מהר......
עד שמגיע צו גיוס, ועד שלא נענים אליו (נמתין להוראות הרבנים) וכו' רק אז מגיע צו איסור יציאה וגם זה לא תמיד תלוי בהגדרות

• הוסף לסימניות
עד שלא מקבלים צו גיוס - אין בעיה לצאת מהארץ.
לכן אם לא תקבל עד אז - ודאי שאין בעיה.
אם קיבלת צו והגיע התאריך - ודאי שא"א לצאת, (אפי' שאין עדיין צו מעצר)
אם לא הגיע התאריך וכבר קיבלת צו - אני לא יודע.
אומרים שביומיים האחרונים הצבא כבר שלח מהר צווי גיוס, להמון בחורים ואברכים.

• הוסף לסימניות
שמעתי -בלי אחריות- שהיות והחוק פקע ממילא גם ההגבלות של יציאה לחו"ל פקעו
שכל אחד יברר אצל מומחה לא לוקח אחריות כלל!!!

• הוסף לסימניות
שמעתי -בלי אחריות- שהיות והחוק פקע ממילא גם ההגבלות של יציאה לחו"ל פקעו
שכל אחד יברר אצל מומחה לא לוקח אחריות כלל!!!
אין שום סיבה. כי שום חוק לא פקע.
תמיד היה גיוס חובה על כל אזרחי המדינה.
רק שבחורי הישיבות היו יכולים לפטור אותם, ועכשיו כבר לא יכולים לפטור אתם.
וממילא הם חייבים בגיוס בדיוק כמו כולם.
וברור שיהיה איסור יציאה מהארץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה