דרוש מידע יציאה ללימודים ועזיבת מקום עבודה - איך אפשר??

• הוסף לסימניות
שאלתי ספציפית על דמי אבטלה לאחר התפטרות - וכנ"ל.

להלן נכתב ע"י @דאון שאם אני סטודנט לא אוכל לקבל - מה נכון?
זה מאד אישי.
תלוי על מה המעסיק חתום
תלוי בגיל
תלוי בניצול קודם של אבטלה
היקף התשלום תלוי בהגדרות המשרה- מה שכר בסיס, מה שעות נוספות וכד'
אפשר להתיעץ בלשכת התעסוקה או בביטוח לאומי. בעקרון גם סטודנטים מקבלים. ובכל מקרה, סטודנט זה בהגדרה רק תלמיד לתואר אקדמי ולא נשמע שהמסלול שאתה רוצה הוא אקדמי.

ואחרי כל זה, מקבלים רק לפחות מחצי שנה, 70% מהשכר.

• הוסף לסימניות
עיין
הלוואת "גלשן"
לא לבנות עליהם בכלל

אני למדתי ושילבתי קצת עבודה, כמובן זה על חשבון הכנסה חודשית, גם לי הלימודים לא עלו שקל,
בסוף זה משתלם נראה לי.

קרן שכ"ל לקחתי פעמיים הלוואה בתנאים מדהימים

לגבי אבטלה אולי תפנה ללשכת האבטלה האזורית שלך ותדבר איתם אחד על אחד

• הוסף לסימניות
אבל הם לא יתחילו להציע לי מקומות עבודה?
אני לא בקטע לדחוף עבודות לילה וכדו'.
הם לא ידחפו לך אם אתה בעל משפחה, ולומד כמה שעות טובות ומלאות ביום כולל ש"ב וכו'.
הכוונה שתדבר איתם בדיוק למה את זכאי, מה התנאים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה