כללי יצירת חלון באינדזיין ע"י אוביקט מעוגן

• הוסף לסימניות
האם יתכן שהפעולה מידי כבדה לתוכנה ותוקעת אותה?
לאחר שיצרתי חלון בכל הטקסט (כ300 עמודים) ע"פ ההדרכה של אליעזר, התוכנה נתקעת כל הזמן, מה שלא קורה בקבצים אחרים.
אינדזיין cs5.5

• הוסף לסימניות
אני עבדתי עם חלון ב CS5.5 ולא קרס לי מזה.
יכול להיות שעשית משהו לא נכון? או אולי יש שם אובייקט שמקריס?

• הוסף לסימניות
לפי מה שבדקתי, החלונות הם הדבר היחיד שתוקע את התוכנה.
אני עובדת על הקובץ והכל תקין עד לרגע שאני יוצרת חלונות.

• הוסף לסימניות
רק בתג הרבה עמודים עם חלונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1157561:
רק בתג הרבה עמודים עם חלונות

זה נכון שבתג זה יותר פשוט, כמו הרבה דברים אחרים, אבל יצא לי לעבוד באינדיזיין על קבצים עם מאות עמודים עם חלונות בכל פיסקה ולא נתקלתי בבעיות קריסת תכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1157527:
לפי מה שבדקתי, החלונות הם הדבר היחיד שתוקע את התוכנה.
אני עובדת על הקובץ והכל תקין עד לרגע שאני יוצרת חלונות.

אשמח לשלוח לך את ההוראות כיצד אני מכינה, ואז תנסו לראות אולי יש לכם שגיאה איפה שהוא.
האימייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה