דרוש מידע יצירת טופס הזמנה באקסל

• הוסף לסימניות
שלום רב.
האם יש דרך ליצור טופס הזמנה באקסל? אני מתכוון לקובץ אקסל שיישלח לרשימת תפוצה וכל אחד ממלא ושולח חזרה, ואז אני מקבל את הנתונים המלאים?!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מתיימר להבין קצת באקסל ואשמח לעזור
לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה
את המתכוון לשלוח קובצי אקסל במייל ולקבל אותם מלאים ואז לאסוף את המידע לקובץ אקסל מאוחד?
או שאתה מתכוון להכין קובץ אקסל פתוח אצל כמה מחשבים יחד וכל אחד יוכל לשנות ולהוסיף את הפרטים שלו?

• הוסף לסימניות
מתיימר להבין קצת באקסל ואשמח לעזור
לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה
את המתכוון לשלוח קובצי אקסל במייל ולקבל אותם מלאים ואז לאסוף את המידע לקובץ אקסל מאוחד?
או שאתה מתכוון להכין קובץ אקסל פתוח אצל כמה מחשבים יחד וכל אחד יוכל לשנות ולהוסיף את הפרטים שלו?
כן! בדיוק.

• הוסף לסימניות
למה שלא תיצור טופס בגוגל פורמס? יש להם סיכנרון מלא עם שיטס
אתה יכול גם ליצור טופס בפיללאוט עם סינכרון מלא לגוגל שיטס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום רב.
האם יש דרך ליצור טופס הזמנה באקסל? אני מתכוון לקובץ אקסל שיישלח לרשימת תפוצה וכל אחד ממלא ושולח חזרה, ואז אני מקבל את הנתונים המלאים?!
תודה מראש!

ישר כח
סיכמתי את האפשרויות בלינק כאן
הודעה בנושא 'רוצה לעזור לכם באקסל' https://www.prog.co.il/threads/רוצה-לעזור-לכם-באקסל.499341/post-13136027

אכן זו הדרך אלא אם אתה מתכוון לאקסל באופיס של מייקרוסופט, ללא גוגל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה