כללי יצירת פטרן מורכב

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייצר פטרן מורכב יותר מצורה אחת שחוזרת על עצמה אלא מצורה שחוזרת על עצמה בשתי צבעים ושתייצר צורת מעויינים (דוגמא מצורפת).
הפטרן לא יוצא מדוייק כמו שאני רוצה.

מישהו יודע איפה בדיוק אני צריכה לחתוך את התבנית של הפטרן בכדי שזה יצא מדוייק?

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• ניסיון.jpg
    3.8 MB · צפיות: 18
  • ניסיון.ai
    1.6 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled-4.jpg
    KB 448.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;803539:
אני מנסה לייצר פטרן מורכב יותר מצורה אחת שחוזרת על עצמה אלא מצורה שחוזרת על עצמה בשתי צבעים ושתייצר צורת מעויינים (דוגמא מצורפת).
הפטרן לא יוצא מדוייק כמו שאני רוצה.

מישהו יודע איפה בדיוק אני צריכה לחתוך את התבנית של הפטרן בכדי שזה יצא מדוייק?

תודה רבה!

בcs6 ניתן לעבוד בפטרן ולראות בשידור חי את התוצאה השלמה.

• הוסף לסימניות
את אמורה להוציא מכל כיוון חצי מהדוגמא ולהכניס בדיוק בצד המקביל את החצי שהוצאת וכך זה ישלים זה את זה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;803608:
כזאת חתיכה אמורה לעשות את העבודה:

צפה בקובץ המצורף 131636
זה באמת עשה את העבודה!!
תודה!
עזרת לי..
נכתב ע"י eliezer;803828:
בcs6 ניתן לעבוד בפטרן ולראות בשידור חי את התוצאה השלמה.
באמת? טוב לדעת.... אני עדיין עם CS5.
נכתב ע"י תאוצה;803829:
את אמורה להוציא מכל כיוון חצי מהדוגמא ולהכניס בדיוק בצד המקביל את החצי שהוצאת וכך זה ישלים זה את זה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
את זה ידעתי, אבל איכשהו זה הסתבך לי כאן.
אבל הצלחתי.

תודה לכולכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה