דרוש מידע יצירת קשר עם נציג ציבור חרדי בקשר לגיוס בנות

• הוסף לסימניות
יש היום מציאות מטורפת שלאחר שהבת מצהירה דת ברבנות, עליה לעשות אחד משני הדברים: או ללכת ללשכת הגיוס להביא את המסמך בעצמה, או לשלוח בוואצאפ!! אין אופציה אחרת, אין מייל, אין פקס, כלום!
אז אני יודעת שיש היום הרבה סמינרים שעושים הכל במרוכז, אבל איפה שאני גרה, אין שום דבר מרוכז וכל אחת צריכה לדאוג לעצמה.
חשבתי לעצמי שזה לא ייתכן שציבור שלם יופלה לרעה בגלל שאין וואצאפ, ואין שום סיכוי שאשלח את הבת שלי ללשכת הגיוס!
האם יש למישהו פרטי קשר של נציג חרדי שאליו ניתן לפנות בעניין?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אמרו לי במפורש שאי אפשר ולא נתנו לי כתובת מייל. יש לך?
ברבנות נתנו דף עם פרטים ויש שם חמש לשכות, מספר וואצפ וכתובת מייל
meitav:)idf.gov.il
עם שטורדל באמצע כמובן...

• הוסף לסימניות
יש היום מציאות מטורפת שלאחר שהבת מצהירה דת ברבנות, עליה לעשות אחד משני הדברים: או ללכת ללשכת הגיוס להביא את המסמך בעצמה, או לשלוח בוואצאפ!! אין אופציה אחרת, אין מייל, אין פקס, כלום!
אז אני יודעת שיש היום הרבה סמינרים שעושים הכל במרוכז, אבל איפה שאני גרה, אין שום דבר מרוכז וכל אחת צריכה לדאוג לעצמה.
חשבתי לעצמי שזה לא ייתכן שציבור שלם יופלה לרעה בגלל שאין וואצאפ, ואין שום סיכוי שאשלח את הבת שלי ללשכת הגיוס!
האם יש למישהו פרטי קשר של נציג חרדי שאליו ניתן לפנות בעניין?
אם יש לכם מקרה ספציפי אני יכול לנסות לעזור, בפרטי

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לעזרה
הלכתי לרבנות והוצאתי תצהיר דת, שלחתי את זה ל2 המיילים של מיטב ועל אחד ענו לי-
''שלום ,
העברתי את פנייתך לבדיקת המדור האחראי והיא תיענה בהקדם. ניתן לעקוב אחר מצב הפנייה באיזור האישי באתר מתגייסים.
המשך הליך נעים,

, צוות אוכלוסיות מיוחדות במרכז השירות''

אני מנסה להתחבר לאזור האישי במיטב וזה לא הולך! ניסיתי המון פעמים ומכל מיני דרכים ותמיד אומר לי שגיאה
מה אני אמורה לעשות כדי לדעת אם קיבלתי כבר פטור?
אשמח לעזרה
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה