מידע שימושי ירד הצבע בכביסה?- יש לאן לפנות!

• הוסף לסימניות
אחרי כל האשכולות הזועמים פה על חנויות שמתנערות מאחריות...

הנה הסיפור שלי, וחנות ראויה לציון.

קניתי מספר זוגות מכנסיים בחנות בגדי ילדים "דולצ'ה" בבני ברק
לא בדקתי אם הדוגמא היא הדפס או הבד עצמו (עוד דבר שלמדתי על הדרך שהדפס זה סיכון וצריך פשוט להפוך את הבד כדי לבדוק...)
אחרי כביסה ראשונה המכנסיים נראו בני שנה לפחות
את הרגשת המפח נפש אני לא צריכה לתאר לכל מי שחווה את הרגשת ההקלה אחרי שמסמנים וי על קניית בגדי ילדים.

חזרתי לחנות, המוכרת לקחה את הפרטים והבטיחה שיטופל
לאחר מספר ימים התקשרתי ודיברתי עם בעל הבית שאמר שהם לקחו מכנס מהחנות לכבס בעצמם
כדי שידעו איך לפעול מול החברה
למעשה, אחרי 2 כביסות (כדבריו) הראה לי את המכנס וראו במספר מקומות משהו שמתחיל להיות כמו שפשוף
אבל ממש לא ברמה שקרתה אצלי.
אמרתי לו שלריב אין לי כח לא היו הוראות כביסה על המכנס ובכל אופן כיבסתי הפוך בכביסה עדינה.
ושיחליט מה שהוא מבין...

בסוף אמר לי לקחת מכנסיים חדשות במקום כל אלו שדהו
והחזיר לי גם את הדהויות אולי יהיה לי בהן שימוש...
והדגיש שחשוב לו שלקוח יצא מהחנות בחיוך : )

אז תודה ל"דולצ'ה" והבטחתי לו שאפרסם...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. ודי נדיר, לצערי--- :(

• הוסף לסימניות
ממש נדיר
אני הגעתי לאחרונה לפיצוץ עם חנות ממש נחשבת והגשתי עליהם תלונה במועצה לצרכנות
אחרי יחס מזלזל ומחפיר של המוכרת אלי בטלפון ומילים קשות שהיא אמרה לי, התעלמות וכו' וכו' ( מאיפה יש להם את האומץ להתנהג ככה?)
שלחתי להם במייל עותק של התלונה
אחרי 5 דקות התקשרו אלי ונתנו לי זיכוי על הבגד הבעיתי
ואמרתי להם שאני לא מבטלת את הפניה!!! מבחינתי לא צריך את הזיכוי רק שידעו איך להתנהג ללקוחות שלהם
עם זאת, הם ביקשו שאגיע לממש את הזיכוי...
את האמת? אין לי בכלל חשק להיכנס לחנות הזו

• הוסף לסימניות
זה מפוצץ שחנויות עם "שם" לא עומדות מאחורי הסחורה שלהם...

• הוסף לסימניות
אני הלכתי לקיוי עם חולצת סריג שהדוגמא נמחקה-
בלי שום שאלות ואפילו ללא חשבונית!!! המוכרת נתנה לי להחליף למשהו אחר
התלהבתי ממש
אבל אולי ברשתות זה אחרת בכל מקרה

• הוסף לסימניות
חייבת לשבח את חנות ליוולו ,
קניתי 2 שמלות עם ניטים מקולקציה קודמת במבצעים לפסח,
בכל כביסה נופלים ניטים,
פניתי לשרות לקוחות שלהם, בלי להתוכח ובלי כלום אמרו שזה לא תקין
נתנו לי לבחור שמלות אחרות חדשות, אפילו ששמלה אחת לא נפלו הרבה, ולהחזיר להן את הישנות לבדיקה.
מה שעוד יותר נדיר זה שראיתי שהם הורידו את השמלה הזו מהאתר ולא מוכרים אותה יותר.

הם יכלו להגיד שאין אחריות על ניטים או שזה מסוף עונה...
שרות נדיר!!! ממליצה על החנות!!!
אני חושבת שחובה לפרסם חנויות שנותנות כזה שירות !!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה