ירושלים והסביבה-מה אתם ממליצים עם ילדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;626087:
תודה זה חתיכת הוצאה.
אתם בטוחים מגיל 3 הבת שלי שנתיים ו-9 ורצינו לבוא רק איתה.
ועוד שאלה זה מוצל או לבוא אחרי צהריים? (הייתי שם בגיל 10..)

זה לא מוצל, אבל יש כתמי צל גדולים.
(מהבחינה הזו, זה השתפר מאד מאז שהיית בת 10...)

• הוסף לסימניות
זו הוצאה. אבל שווה כל שקל.
אני בטוחה במחירים כי הייתי שם בשבוע שעבר עם חמשה נכדים מגיל חצי שנה ועד שלוש וחצי - ושלמתי רק עבור ילד אחד .
בילינו משעות הפתיחה ועד הסגירה (מחזה מדהים לראות את בעלי הכנף מתארגנים לשעת לילה, שווה להדחס אחר-כך באוטובוס ולא להפסיד את זה).
בשעות החמות - היינו בביתנים הממוזגים או במקומות מוצלים.
היה בהחלט סביר למרות שהיינו ביום חם למדי.
תהנו.

• הוסף לסימניות
אם זה זוג ללא קטנים ישנה אפשרות להגיע לעין פרת ממקום אחר בו לא גובים כסף, אבל אז זה ממש מסלול, אבל בסוף מגיעים למים וזה שווה!
גן המפלצת ליד קרית יובל, נחמד למי שמגיע פעם ראשונה עם ילדים.
ובאותו אזור: פארק עיר גנים אם הוא עדין קיים, זכור לי מימי ילדותי כמקום חוייתי.
מה עם טיול ברכבת הקלה?

• הוסף לסימניות
מה עם טיול ברכבת הקלה?

נסעתי בה (ולא בשביל הטיול) והיתה צפיפות נוראית.

• הוסף לסימניות
לכיוון פסגת זאב - סביר בהחלט.
לכיוון הנגדי - היו תחנות שהסדרנים לא העלו אנשים כי לא היה מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;626096:
מה עם טיול ברכבת הקלה?

נסעתי בה (ולא בשביל הטיול) והיתה צפיפות נוראית.
בן השכנים שח לבני בגאווה:"נסענו ברכבת הקלה" הוא הוסיף" ולאימא לא היה מקום לשבת"
בן השנתיים וחצי השיב לו:"ואנחנו נסענו לרכבר רחל!"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;626102:
בן השכנים שח לבני בגאווה:"נסענו ברכבת הקלה" הוא הוסיף" ולאימא לא היה מקום לשבת"
בן השנתיים וחצי השיב לו:"ואנחנו נסענו לרכבר רחל!"

העיקר שבסוף הם נהנו...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת האם בגן הוורדים יש פרחים?? אני מבררת את זה בשביל צילום
מישהי שהייתה שם ויכולה לפרט מה יש שם אשמח

• הוסף לסימניות
טוליפ תודה האם את יודעת אם יש שם מדשאה גדולה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;626305:
בהחלט! גם "אגמון" קטן
בקרש לרכבת הקלה-מי שרוצה בכל אופן לתת לילדים את החויה תעשו השקמה בשעות המוקדמות עד 9:30 העומס סביר.

• הוסף לסימניות
תודה אבל זה לא לבילוי זה אמרתי לך לצילום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;626091:
כי הייתי שם בשבוע שעבר עם חמשה נכדים מגיל חצי שנה ועד שלוש וחצי - ושלמתי רק עבור ילד אחד .
.

יוצא מן הכלל.
ממש סבתא מהספרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;624344:
כדאי לדעת שיש מסלול הליכה מהגינה הגדולה בסנהדריה (לא גן הסנהדרין) לרמת שלמה, חדשו את זה עשו מתקני כושר בדרך, עוברים תחת הכביש הראשי בתוך מנהרה.

אפשר יותר פרטים איך מגיעים לשם? זה קרוב לגן הסנהדרין? שמואל הנביא?

• הוסף לסימניות
ציבי יש לי תמונות מדהימות מגן הורדים אם תרצי אשלח לך באישי ואני בכלל לא צלמת....- מומלץ לצילום אבל בשעות המתאימות
(שעות עם אור רך)
לגבי מי שמתכנן את גן חיות התנכ"י אפשר לומר שהיה נחמד אבל לא יותר- א. הטעות הראשונה נסענו ברכבת מת"א- זה סיוט לכשעצמו כי הרכבת נוסעת על מהירות 60 במקרה הטוב כך שזה שעה וחצי נסיעה.
ב. סתם בשביל האינטלגנציה- המחיר לנוסעי הרכבת הוא 43 במקום 47. ממש "ביג דיל" אבל השמחה של הבת שלי ברכבת היתה ממש שווה את זה

כך שמי שמתכנן לנסוע ברכבת שיסע מבית שמש (יש נוף בראשית מדהים של נחל שורק)

הגן חיות עצמו לדעתי מיותר לגיל כזה של ילדים- מבחינת המרחבים והעליות והירידות אותי באופן אישי עייף מאד מבחינתי בפתח תקווה היא הייתה נהנית יותר...

כך שמי שמתלבט אני חושבת להמליץ לילדים יותר גדולים... המקום שהיא הכי נהנתה (וגם הקטן בן 11 חודש) זה הפינת ליטוף של העיזים...

בכל אופן אם זה נשמע שלא נהננו אז ממש לא... היה נחמד עם הפקת לקחים... :)

תהנו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;626666:
ציבי יש לי תמונות מדהימות מגן הורדים אם תרצי אשלח לך באישי ואני בכלל לא צלמת....- מומלץ לצילום אבל בשעות המתאימות
(שעות עם אור רך)
לגבי מי שמתכנן את גן חיות התנכ"י אפשר לומר שהיה נחמד אבל לא יותר- א. הטעות הראשונה נסענו ברכבת מת"א- זה סיוט לכשעצמו כי הרכבת נוסעת על מהירות 60 במקרה הטוב כך שזה שעה וחצי נסיעה.
ב. סתם בשביל האינטלגנציה- המחיר לנוסעי הרכבת הוא 43 במקום 47. ממש "ביג דיל" אבל השמחה של הבת שלי ברכבת היתה ממש שווה את זה

כך שמי שמתכנן לנסוע ברכבת שיסע מבית שמש (יש נוף בראשית מדהים של נחל שורק)

הגן חיות עצמו לדעתי מיותר לגיל כזה של ילדים- מבחינת המרחבים והעליות והירידות אותי באופן אישי עייף מאד מבחינתי בפתח תקווה היא הייתה נהנית יותר...

כך שמי שמתלבט אני חושבת להמליץ לילדים יותר גדולים... המקום שהיא הכי נהנתה (וגם הקטן בן 11 חודש) זה הפינת ליטוף של העיזים...

בכל אופן אם זה נשמע שלא נהננו אז ממש לא... היה נחמד עם הפקת לקחים... :)

תהנו!
הייתי שם ! טיול של 5 שעות עם 8 ילדים קטנים וגדולים(12 ומטה) הם לא ישכחו זאת עד היום הם מדברים על גן החיות המדהים הזה(ו...עברו 4 שנים מאז)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;626305:
יש ויש
ויש גם בריכות מים גדולות (לא לרחצה...) עם גדר אבנים ועם סלעים פזורים בתוך המים
כך שזה מאוד יפה לצילום

• הוסף לסימניות
נעמי אני עשיתי את אותו הדבר והילד היה מאושר!
גם ברכבת.(האמת שידעתי שזה הולך להיות ארוך והבאנו ציוד בהתאם)
ואת הגן חיות עשינו במסלול הפוך. בהתחלה את תיבת נוח ורק אח"כ את החיות מה שנתן לנו הרבה צל ומנוחה ובכלל פחות אנשים כי שהגענו להתחלה כבר היה ממש ריק ונהננו.
את זה למדתי מנסיון העבר שבפילים כבר לא היה לי כוח ושם סיימנו את הטיול.
ובכלל הרכבת של הגן עובדת עד שעות הצהרים וכך יש את האפשרות לנצל אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;626092:
אם זה זוג ללא קטנים ישנה אפשרות להגיע לעין פרת ממקום אחר בו לא גובים כסף, אבל אז זה ממש מסלול, אבל בסוף מגיעים למים וזה שווה!
גן המפלצת ליד קרית יובל, נחמד למי שמגיע פעם ראשונה עם ילדים.
ובאותו אזור: פארק עיר גנים אם הוא עדין קיים, זכור לי מימי ילדותי כמקום חוייתי.
מה עם טיול ברכבת הקלה?

האם את יכולה לאמר איך מגיעים לשם בדרך הזו? פרטים יותר מדויקים יסייעו בהחלט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....