מצלמות עדשות וציוד טכני ירושלמים - האם לקנות בקאמרה בגלל קרבת מקום? או בבית הצילום למרות שעל כל דבר יהיה צורך לנסוע למרכז?

• הוסף לסימניות
שלום רב,

אני מתלבטת היכן לרכוש את הציוד,

האם בקאמרה בירושלים, שנוח וקרוב לי? ואהיה נוכחת במעמד הרכישה?

או בבית הצילום בתל אביב, שכל תיקון / ניקוי / כיול יצריך לנסוע למרכז? ולא אהיה נוכחת במעמד הרכישה?

אשמח מאוד לחוות דעתכם!!

תודה רבה,

אסתר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממליצה על ארליך בתל אביב מאד נהנתי מהרכישה שם!
שווה את הנסיעה....:)

• הוסף לסימניות
שלום רב,

האם בקאמרה בירושלים, שנוח וקרוב לי?

או בבית הצילום בתל אביב, שכל תיקון / ניקוי / כיול יצריך לנסוע למרכז?

אשמח מאוד לחוות דעתכם!!

תודה רבה,

אסתר
פוטו פריזמה בירושלים,ברחוב יפו.
לאחר בירור מקיף שעשיתי , עולים על קאמרה (נדמה לי שבמחיר הם קצת יותר זולים מקאמרה)

והשירות שלהם ,טופ!!! עונים לך על כל השאלות. כל מה שאת רוצה, בפול אדיבות.
ממליצה בחום!!! (אנלא מקבלת אחוזים)

• הוסף לסימניות
שלום רב,

האם בקאמרה בירושלים, שנוח וקרוב לי? ואהיה נוכחת במעמד הרכישה?

או בבית הצילום בתל אביב, שכל תיקון / ניקוי / כיול יצריך לנסוע למרכז? ולא אהיה נוכחת במעמד הרכישה?

אשמח מאוד לחוות דעתכם!!

תודה רבה,

אסתר
אשמח לתגובות נוספות,
ערכתי את ההודעה הפותחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה