דרוש מידע ירושלמי?? תן לי חצי דקה >> באיזה אולמות מוסרים הרצאות חינוכיות בירושלים???

• הוסף לסימניות
אם יש תקציב, בנות הדסה גדול ומרווח, על הכביש בירמיהו עושים שם הרבה מכירות אבל יקר
בהמשך שלו יש את שיח סוד אולם נפלא מפואר נקי ירמיהו 31
זוועיהל בשמואל הנביא גם נחמדים ממש ונגישים לעם יש שם כמה גדלים והמחירים נחשבים יחסית זולים סביבות 1100 שח, קרוב גם לתחנת רכבת קלה
אולם של טאלנא גם יפה וחדש יחסית רק לגבי הגודל תבדקו הוא עד 120 כסאות ונראה לי שאין יותר בזירה, אמנם זה שורות ולא סביב שולחנות אבל שיהיה על מה לשבת..
אהבת תורה קטן יחסית להערכתי ותקוע בעומק ירושלים
תלוי אולי מי קהל היעד אם חסידי ירושלמי אולי אולם כמו הכתר על כיכר השבת יהיה זמין לקהל
הוא מרווח אך הכניסה לא משהו מתחת לאדמה ומריח וישן קצת

• הוסף לסימניות
עוד אולם כינוסים שנזכרתי -
שתילי אריה בים סוף חדש ויפה
רק לא עושים שם ארועי לילה, אם זה במהלך היום אז אקטואלי

• הוסף לסימניות
מועיל ביותר, תודה.

אני אדייק יותר,
אני צריך אולם לכנס ל-100-200 איש גברים+נשים עם מחיצה
ולאחר מכן - אולם או עזרת נשים או בית כנסת לסדנא עצמה לכ-50-80 איש. (חשוב שיהיו שם שולחנות, כי זו סדנת עבודה שעובדים, כותבים, מתרגלים ומשתנים - במקום!)

• הוסף לסימניות
מועיל ביותר, תודה.

אני אדייק יותר,
אני צריך אולם לכנס ל-100-200 איש גברים+נשים עם מחיצה
ולאחר מכן - אולם או עזרת נשים או בית כנסת לסדנא עצמה לכ-50-80 איש. (חשוב שיהיו שם שולחנות, כי זו סדנת עבודה שעובדים, כותבים, מתרגלים ומשתנים - במקום!)
לסדנא אפשר לנסות את ת"ת 'זכרו תורת משה' בשמואל הנביא, כבר היו שם כאלה סדנאות, רק שאין לי פרטים על המקום...

• הוסף לסימניות
יש גם את "בנות ירושלים" שמאוד מתאים לכנס.
ויש להם 2 אולמות אחד ליד השני
בבנות חשוב לדעת מראש מה האופי והסגנון של הקורס והסנדנא...
בנושאים מסויימים יהיה צורך גם להכין בר בחוץ לתושבי הסביבה שבאים למחות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה