• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1786355:
צולם בקנון.
תגדיר "מריחה"

צבע אחיד [עוד בלי שנדבר על עומק שדה של העצים במרכז].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1786361:
הצילום הוא מכיוון הר ציון אל משכנות שאננים, אז איך היא בתמונה?

הצילום הוא מכיוון משכנות שאננים .
ואם מדובר בהר ציון אז הכותרת במקום:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1786363:
צבע אחיד [עוד בלי שנדבר על עומק שדה של העצים במרכז].

זה צולם יחסית בשעה חשוכה כבר -אז העצים כהים.

בעריכה חשפתי מעט חזרה את הבנינים.

• הוסף לסימניות
תשמע זה צילום נהדר בסך הכל.
רק אנו כצלמים טובים ומי כמוך, שואפים תמיד לרמה הגבוהה ביותר. הביקורת היתה מהבחינה הזו - מנקודת מבט על הצבעים.

אפשר להגדיר מריחה גם כ'בעיה חזותית של הדו מימד'. עומק שדה 'הדיוק בחזותיות של התלת מימד'.
אצלך זאת לא היתה מריחה במובן של תריס איטי. כי אם בעצם הצבע שיכול להיות שנגרם מצמצם כ"כ סגור.

המשך הצלחות!!

• הוסף לסימניות
צבעים מיוחדים. ההורים שלי התחתנו בבנין הגדול הקידמי. זה פעם היה חדר אוכל של ישיבת התפוצות (התחתנו לפני כ35 שנה)

• הוסף לסימניות
הי חני
אני לא מבינה בצילום
אבל זה נראה ציור בצבעי שמן!!
אומנתי ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1786364:
הצילום הוא מכיוון משכנות שאננים .
ואם מדובר בהר ציון אז הכותרת במקום:)

אה, אז אני בכלל לא הייתי מפוקסת :D

• הוסף לסימניות
חמוד חני.
הצבעים קצת מזכירים לי את המעברי צבע של וורד...
די מאולץ.
אבל נחמד :)

• הוסף לסימניות
הצבעים יפים, אך חשוכים מדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה