מידע שימושי יריד המודיע - יומן כליות

• פותח הנושא Xxx0
  • פורסם בתאריך
הני את מדהימה! ונדירה!!
אני עדיין בהלם שזו את....
עקבתי אחרייך בקראט במתח בהתרגשות ובדמעות!
המון בריאות לך ולמשפחתך ❤

הני יקרה מאד,
תחילה אאחל לך המון בריאות!

קראתי את הפרקים בקראט, זה היה הדבר הראשון שהייתי קוראת ביום חמישי כשהחוברת הגיעה הביתה,
יש לנו במשפחה כמה מושתלי כליה והנושא מוכר מאד לצערינו ולכן הזדהיתי איתך כ"כ.

בנושא השתיה, הצלחת להשריש בי את חשיבות השתיה המרובה, וגם להודות על הבריאות שיש ב"ה.

לגבי ויטמין d, אני בחסר של הויטמין ולכן לוקחת 3000 מג' ליום, בהוראת רופא,
אבל עכשיו כשקראתי את ההסתייגות שלך נבהלתי, יש ממה?

בשורות טובות
ומועדים לשמחה.

הני יקרה מאד,
תחילה אאחל לך המון בריאות!

קראתי את הפרקים בקראט, זה היה הדבר הראשון שהייתי קוראת ביום חמישי כשהחוברת הגיעה הביתה,
יש לנו במשפחה כמה מושתלי כליה והנושא מוכר מאד לצערינו ולכן הזדהיתי איתך כ"כ.

בנושא השתיה, הצלחת להשריש בי את חשיבות השתיה המרובה, וגם להודות על הבריאות שיש ב"ה.

לגבי ויטמין d, אני בחסר של הויטמין ולכן לוקחת 3000 מג' ליום, בהוראת רופא,
אבל עכשיו כשקראתי את ההסתייגות שלך נבהלתי, יש ממה?

בשורות טובות
ומועדים לשמחה.
3000 יחידות אני מאמינה ולא 3000 מ"ג...
זה מינון יחסית די גבוה אבל אם יש לך חסר רציני זה לא מינון מטורף.
אני לוקחת 2000 בהמלצת הנפורולוגית שלי כך שלא נראה לי בעיה בכלל 3000

@hbecker
קראאתי
אחד הספרים.
חבל שהוא כזה קצר :(

תוך כדי הקריאה נהייתי צמאה. דחיתי את הקימה למטבח בעוד קצת, הייתי חייבת לגמור לקרוא.
בסוף, אחרי שהצמא לקח לי חלק מהנאת הקריאה, קמתי למטבח ומילאתי כוס מים.
עצרתי רגע.
הסתכלתי במים והם הסתכלו עלי.
למה עד עכשיו היה לי כל כך מובן שאפשר לשתות???

תודה.

3000 יחידות אני מאמינה ולא 3000 מ"ג...
זה מינון יחסית די גבוה אבל אם יש לך חסר רציני זה לא מינון מטורף.
אני לוקחת 2000 בהמלצת הנפורולוגית שלי כך שלא נראה לי בעיה בכלל 3000
בהוראת רופא לצרוך 6000 ביום. אחרי חסך רציני. זה מסוכן?

עושה חשק לקנות את הספר... קריאת האשכול הזה! נעשה זאת בהקדם...

לגבי ויטמין D כדאי להיות במעקב תקופתי לברור הרמה.
הקביעה שיש לקחת כל החיים היא לא נכונה. מנסיון שלי ושל עוד. משום שכשיש חסר בויטמין D ומתוך מודעות נחשפים לשמש כל יום בקביעות במשך רבע שעה לפחות המינונים עולים מאוד! והחסר מושלם ויש צורך בהתאמת המינון מחדש, או בהפסקת הנטילה כליל.

סליחה על הקפצת אשכול ישן
סיימתי הרגע לקרוא את הספר
איזו גדלות נפש!!! איזה כתיבה מדהימה שמעידה על נפש עשירה...
איזה שמחה זה לקרוא שבסוף ההשתלה הצליחה והסבל הנוראי מאחוריך ב"ה
רק בריאות שלמה עד 120

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה