דרוש מידע ירכא- עלויות

• הוסף לסימניות
מומלץ לקנות כמה שיותר(כך ההנחה גדול היותר) ומקסימום מוכרים את זה לאנשים..
עדיף את זה מאשר לקנות 2 קרטיסיות.....
אני גם חושבת כך נראה לי שאם קונים ב-300 מקבלים 500 וזה משתלם יותר מ2 של 150 שיוצא 400 אנחנו היינו עם 4 ילדים קטנים והספיק לנו 200 בערך, והיה מאוד ריק כך שהיו בהרבה מתקנים אבל לא כ"כ ביקרים של הגדולים כמו הסוכריה המתהפכת והמעלית (היו רק שתיים)

• הוסף לסימניות
מה המצב שם לגבי האוכלוסיה הכללית? פרוץ?

• הוסף לסימניות
היינו שבוע שעבר. רוב האוכלוסיה היתה חרדית ומעט ערבים שלבושים בצניעות.
מי שחבר בהסתדרות. כדאי לקנות כרטיסים דרך ביחד בשבילך יוצא ממש ממש זול

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש שתי אטרקציות בירכא - וואו לנד ומיי בייבי. זה אותו מקום? מה ההבדל? יש הבדל מבחנית הגילאים?
והWOW LAND זה נראה לי המתקנים של הקטנים שככה זה נקרא, בכל אופן שתיהם באותו המתחם של הקניון
מי בייבי זה כינוי לכל הקניון, כאילו יש שם הרבה חנויות של ילדים, בגדים משחקים וכו
האטרקציה היא אחת והיא שם בקניון בירכא

• הוסף לסימניות
משפחה זוג +4 בגילאי 3-10.
מספיק לקנות כרטיס של 150 נקודות או שעדיף 2?

היינו ביום שני.
חשבנו שפותחים ב 10. הגענו ב 9:15 וכבר היה פתוח.
ב 12 היה מלא. ובשעה 2 כבר היה מפוצץ.
98% מהנוכחים היו חרדים.
היה מצוין. קנינו דרך קופונופש 2 כרטיסיות של 150 נ' ובמקום קנינו אח"כ עוד 150 נ' שניצלנו עד תום.
הילדים מאד מאד נהנו בקירות טיפוס.

• הוסף לסימניות
מישהיא יודעת איזה חנויות יש בקניון עודפים בירכא?
שווה לבוא מרחוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה