דרוש מידע ישיבת תורת יהודה ברמות-מכירים?

• הוסף לסימניות
מחפשת ישיבה בירושלים לבחור עדין ובעל מידות, ברמה לימודית בינונית.
האם מישהו מכיר את ישיבת תורת יהודה ברמות? האם יכולה להתאים ?
על איזה ישיבה הייתם ממליצים לבחור ברמה לימודית בינונית?

• הוסף לסימניות
מחפשת ישיבה בירושלים לבחור עדין ובעל מידות, ברמה לימודית בינונית.
האם מישהו מכיר את ישיבת תורת יהודה ברמות? האם יכולה להתאים ?
על איזה ישיבה הייתם ממליצים לבחור ברמה לימודית בינונית?
אני מכירה אם יקבלו אותו תשמחי הם בדרך כלל הולכים על בחורים מצטיינים אחיין שלי בחור מצויין שיכל ללכת לפני יהושע הלך לשם ומאוד מרוצה מהרמה אני גם חושבת לשלוח לשם את הבן שלי עוד שנה עכשיו הוא בכתה ז אבל יש להם גם בחורים בינונים אני יודעת שחשוב להם משפחות טובות אז אולי כן יקבלו

• הוסף לסימניות
אני מכירה אם יקבלו אותו תשמחי הם בדרך כלל הולכים על בחורים מצטיינים אחיין שלי בחור מצויין שיכל ללכת לפני יהושע הלך לשם ומאוד מרוצה מהרמה אני גם חושבת לשלוח לשם את הבן שלי עוד שנה עכשיו הוא בכתה ז אבל יש להם גם בחורים בינונים אני יודעת שחשוב להם משפחות טובות אז אולי כן יקבלו
תודה רבה!
את יודעת לפרט ממה עוד האחיין נהנה שם?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
את יודעת לפרט ממה עוד האחיין נהנה שם?
לא יודעת לגמרי אבל ממה שאני מבינה יש שם גם רמה גבוהה אווירה טובה וגם תנאים גשמיים טובים לפי מה שהבנתי גיסתי מאוד מרוצה אין לי יותר מדי מידע אני רק מכירה את מי שהישיבה שלו ואני סומכת עליו מאוד כמובן ששנה הבאה אבדוק יותר אבל ודאי שזה הכוון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה