מידע שימושי ישיר למהדרין? איך זה הולך?

• הוסף לסימניות
ואגב, השרות לקוחות דרך המייל מצוין ומהיר יותר מהטלפון

• הוסף לסימניות
לטעמי אין כללים
לפעמים הגיע הכל ארוז מושלם ולפעמים הגיע זוועתי - ביצים שבורות, סוכר שנשפך, יוגורט שהתפוצץ ולכלך את כל מה שנמצא בשקית וכו'
לפעמים הקדימו בשעה - שעתיים, ולפעמים אחרו גם מעבר ל-3 שעות
לפעמים הארטיקים הגיעו נמסים ולפעמים קפואים
לפעמים הפירות והירקות היו מעולים ולפעמים על הפנים
וכו, וכו'
ובכל זאת זה בחירה של כל אחד האם להזמין
אני מעדיפה להזמין אצלם, נח לי שאת האבקת כביסה, בקבוקי השתיה השימורים וכל שאר הדברים הכבדים הם סוחבים.
אני בוחרת זמן משלוח לאמצ"ש כדי שאם יש חסרים קריטיים אוכל להספיק לצאת לסופר אחר ולקנות
צריך לשים לב שהקפואים ברוב הפעמים מגיעים מופשרים לגמרי
וכן שאם יש מבצע - לדגומא 3 ספרינג ב-X שקלים ובוחרים 3 טעמים שונים וטעם אחד חסר במלאי, בחשבון לא מופיע מחיר המבצע,
השירות לקוחות שלהם מצוין, במקרה הצורך הם מזכים,
רק חבל שהמבצעים של כרטיסי האשראי וההנחה הקבועה על 10 מוצרים לא קיימת דרך האתר

לגבי האתר 5 דקות - שמעתי שמאד מרוצים, אבל המחירים שם יחסית יקרים ואין שם מוצרי חלב

• הוסף לסימניות
אני מתחיל להרגיש דובר..
אבל ממש לא! פשוט לקוח מרוצה
הזמנו דרכם עשרות פעמים!
ו..בחיים לא פגשתי כזו מציאות.
לפעמים הגיע הכל ארוז מושלם ולפעמים הגיע זוועתי - ביצים שבורות, סוכר שנשפך, יוגורט שהתפוצץ ולכלך את כל מה שנמצא בשקית וכו'
מתוך 40 ביצים יכלו להתפוצץ 4-5 מידי פעם (זה קורה גם כשאנחנו קונים בסופר ומובילים לבד) וקיבלנו זיכוי על הביצים השבורות.
לפעמים הקדימו בשעה - שעתיים
לא נפגשתי.
ולפעמים אחרו גם מעבר ל-3 שעות
קרה פעם אחת. בערב פסח העבר (תחילת הקורונה).
מלבד זאת היה עד שעה לאחר סוף השעתיים המתוכננות וגם זה דבר נדיר.
גם בתוך השעתיים הרישמיות זה אמור לקרות (למרות הצידנית).
אנחנו לא מזמינים גלידות מהסיבה הזו.
ולא מבין למה מאפשרים להזמין כאלו נתונים.
לפעמים הפירות והירקות היו מעולים ולפעמים על הפנים
גם בזה כמעט! ולא נפגשתי.
וגם כשהירקות א מצאו חן בעיני ביקשתי זיכוי וקיבלתי ללא כל בעיה.
אני בוחרת זמן משלוח לאמצ"ש
בימים שני-רביעי אכן המלאי הרבה יותר טוב.
וכן שאם יש מבצע - לדגומא 3 ספרינג ב-X שקלים ובוחרים 3 טעמים שונים וטעם אחד חסר במלאי, בחשבון לא מופיע מחיר המבצע,
במידה וביקשתם תיאום ולא התבצע ניתן לבקש את ההפרש.

אני מסכים רק עם..
ובכל זאת זה בחירה של כל אחד האם להזמין
:)

• הוסף לסימניות
לפעמים הקדימו בשעה - שעתיים, ולפעמים אחרו גם מעבר ל-3 שעות
כשבצעתי משלוח ברמי לוי וביש חסד גם הגיעו יום עשה יום באסה
האיכות של האורזנים והמשלוחנים היא כמו כל חנות לדעתי
יש טובים ויש פחות
בכולופן אחרי פעמיים שלוש שהגיעו לנו גלידות נמסות ביקשנו שיקררו אותם טוב בדרך ומאז הם קבוע שמים שקיות ג'לי קפואות בשקיות ששומרות על הקירור
מאז מגיע אחלה קר
אנחנו מזכירים את זה בכל קניה מחדש אבל זה שווה
כבר הגיעו לנו המון כאלה ואנחנו שומרים כמה ומשתמשים בזה לנסיעות כשצריך קירור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה