דרוש מידע ישראכרט או כאל בסליקה????

• הוסף לסימניות
לעסק עצמאי, מה ממליצים? מחוברת כעת לישראכרט ומשלמת 2 אחוז לפני מע"מ.
קבלתי הצעה מכאל 1.4 אחוז. (הכל ללא עמלות מינימום)
רציתי לשאול האם יש אפשרות לעמלה זולה יותר?
יש למישהו משהו להחכים אותי?

• הוסף לסימניות
סאמיט הכי זול והכי נח
מצטרפת להמלצות

הנה מדריך מקיף:

אם יש עוד שאלות - בשמחה

• הוסף לסימניות
החיוב של הלקוח הואר באתר דווקא או שאפשר גם דרך קופה רושמת?
אני מכירה רק את האופציה דרך האתר, כי זה כל ההתעסקות שלי בסליקה (באונליין).
דברי עם יופיי, תשאלי אותם אם יש להם קופה רושמת.

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש נוחות מסוימת בUPAY, לכל חברה יש את הדרך [API או מספר מסוף שחברת האשראי [כמו ישראכרט וכדו'] או מאגד האשראי [כמו גמא, ויופיי ועוד] שזו הדרך שדרך שם הם גובים,
החברות של הקופות הרושמות מסתדרות בד"כ עם כל אפשרויות הסליקה -

יש גם סליקה דרך גמא.

• הוסף לסימניות
סאמיט הכי זול והכי נח
מצטרפת להמלצות

הנה מדריך מקיף:

אם יש עוד שאלות - בשמחה
לא הצלחתי להבין
אני ממש בורה בנושאים האלה
סאמיט בחינמי זה בלי סליקה רק חשבוניות
אז למה כדאי לי לקחת לא חינמי בשביל סליקה?
כאילו אם אני רוצה אני יכולה להירשם לUPAY ולסאמיט בנפרד ואז בסאמיט אני לא משלמת ובUPAY אני משלמת רק עמלות? אני צודקת?

• הוסף לסימניות
כאילו אם אני רוצה אני יכולה להירשם לUPAY ולסאמיט בנפרד ואז בסאמיט אני לא משלמת ובUPAY אני משלמת רק עמלות? אני צודקת?
אם זה סתם דף תשלום נפרד - אני חושבת שליופיי יש שירות של יצירת דפי תשלום ללא עלות. צריך לבדוק מולם, לא בטוחה.

אם זה סליקה בתוך אתר - צריך תוסף לסליקה וזה עולה כסף בכל מקרה.
ביופיי משלמים עליו בנפרד, ובסאמיט מקבלים אותו כחלק מהחבילה בתשלום.

במילים פשוטות,
כדי לסלוק צריך דף תשלום:
  • ביופיי - אולי אפשר לקבל אותו בחינם
  • בסאמיט - זה רק במסלול בתשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה