עזרה יש אולי למישהו את הברכה של הקפה?

• הוסף לסימניות
היי
למשלוח מנות שהמוטיב המרכזי הוא קפה
מחפשת את הברכה שמתחילה ככה:
החיים הם כמו קפה
לפעמים שחור
לפעמים לבן..

לא זוכרת את ההמשך...
למי שיש אשמח שישים פה, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא זוכרת במדויק
מקוה שיעזור

אדם קם בבוקר
לוקח כוס שם בתוכה
קפה מר וסוכר מתוק
מים חמים חלב קר
קפה שחור וחלב לבן
....
אומר היהודי
רבונו של עולם
אני לא יודע אי יראה היום שלי
מר מתוק חם קר שחור לבן
מה שבטוח
שהכל נהיה בדברו

• הוסף לסימניות
היי
למשלוח מנות שהמוטיב המרכזי הוא קפה
מחפשת את הברכה שמתחילה ככה:
החיים הם כמו קפה
לפעמים שחור
לפעמים לבן..

לא זוכרת את ההמשך...
למי שיש אשמח שישים פה, תודה רבה!
לא נראה לי שיש לזה המשך.

• הוסף לסימניות
לא זוכרת במדויק
מקוה שיעזור

אדם קם בבוקר
לוקח כוס שם בתוכה
קפה מר וסוכר מתוק
מים חמים חלב קר
קפה שחור וחלב לבן
....
אומר היהודי
רבונו של עולם
אני לא יודע אי יראה היום שלי
מר מתוק חם קר שחור לבן
מה שבטוח
שהכל נהיה בדברו

• הוסף לסימניות
ויש מסר גם מכיוון מעט שונה...

• הוסף לסימניות

הנה בmp3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה