דרוש מידע יש איזה מקום שאפשר להתלונן על מורת נהיגה

• הוסף לסימניות
על התנהגות לא הולמת?
כמו למשל שיש בהגנת הצרכן וכו', או שהשוק הזה לגמרי פרוץ וכל אחד עושה מה שבא לו?

הייתה לי מורה שלא כיבדה העליבה, הייתה אגרסיבית וכו' במהלך השיעורים.
כשהערתי לה על ההתנהלות היא נעלבה ולא קבעה לי כמה זמן שיעורים.
כשניסיתי בפעם האחרונה היא הגיבה שוב בצורה מאוד מאוד לא נעימה ואגרסיבית שאין לה שיעורים פנויים כרגע.

כתבתי לה שחשבתי לפחות שבטלפון תהי נימוסית אם לא בשיעורים שאז אולי אפשר לחשוב שזה מלחץ או שיטה וכדו'. והיא כתבה לי בזה הלשון (יש לי כמובן תיעוד):
אם היית הבת שלי הייתי נותנת לך סטירת לחי מצלצלת אחת לכל כיוון. וחסמה. אח"כ מחקה אבל נשאר לי צילום מסך.

• הוסף לסימניות
על התנהגות לא הולמת?
כמו למשל שיש בהגנת הצרכן וכו', או שהשוק הזה לגמרי פרוץ וכל אחד עושה מה שבא לו?

הייתה לי מורה שלא כיבדה העליבה, הייתה אגרסיבית וכו' במהלך השיעורים.
כשהערתי לה על ההתנהלות היא נעלבה ולא קבעה לי כמה זמן שיעורים.
כשניסיתי בפעם האחרונה היא הגיבה שוב בצורה מאוד מאוד לא נעימה ואגרסיבית שאין לה שיעורים פנויים כרגע.

כתבתי לה שחשבתי לפחות שבטלפון תהי נימוסית אם לא בשיעורים שאז אולי אפשר לחשוב שזה מלחץ או שיטה וכדו'. והיא כתבה לי בזה הלשון (יש לי כמובן תיעוד):
אם היית הבת שלי הייתי נותנת לך סטירת לחי מצלצלת אחת לכל כיוון. וחסמה. אח"כ מחקה אבל נשאר לי צילום מסך.
כל מורה הוא תחת בית ספר לנהיגה מסויים
תמיד אפשר דבר ראשון להתלונן בבית ספר בה היא רשומה כמורה

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להגיש גם תלונה באתר לפניות הציבור של משרד הרישוי
בקישור המצ"ב

• הוסף לסימניות
מצוין שיש לך צילום מסך
חובה להתלונן !
ותבקשי ממנה בחזרה את הכסף של כל השיעורים . זה אלימות מילולית לכל דבר !
לא סובלת את האנשים האלה שבטוחים שההגה בידיים שלהם ולכן הם יכולים להתנהג איך שבאה להם.

• הוסף לסימניות
רחמים על הבת שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה