יש בדיקה מהירה שראיתי מוצע למכירה (בכמויות גדולות, לשיווק)
בלי אישור משרד הבריאות, ועם אחוז מסוים של תשובות שגויות.
מכיוון שאחוז החיוביים בבדיקות זה בסביבות האחוז, מספיק אחוז אחד של תשובות שגויות כדי שכל חיובי שני הוא למעשה שלילי.יש בדיקה מהירה שראיתי מוצע למכירה (בכמויות גדולות, לשיווק)
בלי אישור משרד הבריאות, ועם אחוז מסוים של תשובות שגויות.
אם דחוף לכם לדעת את הכיוון תוך לקיחת הנ"ל בחשבון, אולי שווה לחפש.
משרד הבריאות הוציא לפני שבועיים הודעת דובר נגד זה, עי"ש שיש בזה הטעיה וסכנה לציבור.מודעה שפגשתי
צפה בקובץ המצורף 691931
אני לא לוקח כמובן שום אחריות, אבל ממה שאני ראיתי מפורסם, הבדיקה מאושרת בכמה מדינות, אך עדיין לא בארץ.משרד הבריאות הוציא לפני שבועיים הודעת דובר נגד זה, עי"ש שיש בזה הטעיה וסכנה לציבור.
ההודעה של משרד הבריאות היא בדיוק על המודעה שהבאת לכן יש להתיחס לזה יותר ברצינות משמועות שזה מאושר וד"ל.אני לא לוקח כמובן שום אחריות, אבל ממה שאני ראיתי מפורסם, הבדיקה מאושרת בכמה מדינות, אך עדיין לא בארץ.
אם את בירושלים ומאוחדת יש אפשרות לדוגם עד הבית אבל התוצאות תוך יום יומיים (לא מתחייבים).שיבואו הביתה ונקבל תוצאות מיד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים