יש אפשרות לשנות את תצוגת המחשב שלא יתפוס את כל המסך?

• הוסף לסימניות
יש לי מסך במחשב נייד שהשליש הימני שלו הרוס,
יש אפשרות להגדיר שהתצוגה של המחשב תהיה באופן קבוע רק על שני השלישים השמאליים התקינים?
דהיינו שהתכנות תפתחנה לגודל הזה אוטומטי, שכל שולחן העבודה יהיה רק על האזור הזה.

תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
עני על השאלות הבאות:

מה הדגם של המחשב נייד?
למה לא שווה להחליף מסך?
למה לא שווה לחבר מסך חיצוני?
מה היא מערכת ההפעלה במחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;558987:
עני על השאלות הבאות:

אז ככה. המחשב היה שלי, לא שווה לי להשקיע בו כי הוא איטי מאוד, מה גם שיש לי מחשב אחר, ויש עוד כמה דברים שלא עובדים בו (כמו צורב, מקלדת הרוסה וכו')
מישהו מעוניין לקנות אותו במחיר סמלי אם תהיה אפשרות להשתמש במחשב בלי להשקיע בו, דהיינו להסתדר עם המסך כמו שהוא.

והנה התשובות:

מה הדגם של המחשב נייד? לא ידוע לי, אם זה יכול לעזור לתשובה, אברר.
למה לא שווה להחליף מסך? כבר אמרנו.
למה לא שווה לחבר מסך חיצוני? כי למישהו הזה אין מסך והוא לא מתכוון לקנות.
מה היא מערכת ההפעלה במחשב? XP

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מסך בחצי תצוגה
מקלדת וצורב הרוסים (ועוד כמה דברים נכנסים בשלוש נקודות....)
תתרמי למדע אם אין לך מה לעשות איתו

את יכולה להשתמש בו כמחשב נוסף בבית לשימושים שונים כגון מחשב הורדות או סנטר מדייה
ועוד.... תוך שימוש בהתחברות ממחשב אחר ושליטה עליו

במידה וכל האפשריות סגורות תוכלי למסור אותו לצורכי הדרכה ולימוד בפני סטודנטים במכללות
אוכל לשלוח לך אישי

• הוסף לסימניות
במחשב רגיל עם מסך ניתן לכוון את תצוגת המסך. בנייד לא???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;559028:
מסך בחצי תצוגה
מקלדת וצורב הרוסים (ועוד כמה דברים נכנסים בשלוש נקודות....)
תתרמי למדע אם אין לך מה לעשות איתו

את יכולה להשתמש בו כמחשב נוסף בבית לשימושים שונים כגון מחשב הורדות או סנטר מדייה
ועוד.... תוך שימוש בהתחברות ממחשב אחר ושליטה עליו

במידה וכל האפשריות סגורות תוכלי למסור אותו לצורכי הדרכה ולימוד בפני סטודנטים במכללות
אוכל לשלוח לך אישי

תודה, אני באמת לא זקוקה לו,
שאלתי בשביל אדם אחר שכן מעוניין להשתמש בו ולא לקנות מחשב חדש,
והנקודה הזו חשובה לו. על המקלדת והצורב הוא יכול להתגבר.

אם יש תשובה- אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;559667:
איך עושים זאת במחשב רגיל?

במסך רגיל, בד"כ יש לחצנים על המסך מאחור, שניתן לכוון את גדול המסך ומיקומו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;559667:
איך עושים זאת במחשב רגיל?

כפתורים פיזיים על חזית המסך בד"כ.
אגב, אתמול קניתי מסך דק יד שנייה, עם אזור פגום. רציתי לשנות את הגודל ולמרבה הפתעתי לא היה אפשרות שינוי לגובה אלא רק לרוחב.
אני זוכר מאיזה מחשב עם כרטיס מסך nvedia שהיה אופצייה מלבד הרזולוצייה במאפייני המסך שלהם לשנות גודל ומיקום. אולי אני אמצא תוכנה שעושה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה