דרוש מידע יש ברשותי תקליטים/קלטות למכירה ( מסירה?)

• הוסף לסימניות
יש לי את ההופעות שלהם עד 2021 (חול המועד..)
נשמח אם תשלחי מה שיש לך מאז😄
ממש תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי את ההופעות שלהם עד 2021 (חול המועד..)
נשמח אם תשלחי מה שיש לך מאז😄
ממש תודה רבה!
יש אישור מכולם
לך נשאר רק לכתוב את המייל שלך וכשאני אראה אותו, תמחקי את המייל

• הוסף לסימניות
יש אישור מכולם
לך נשאר רק לכתוב את המייל שלך וכשאני אראה אותו, תמחקי את המייל
יאווו
גם אני ממש אוהבת את פרחי מיאמי
אני אוהבת את המחזור של אליהו לוי, אלישע כהן וכ"ו
יש לך לתת לי (את האתר יש לי)

אשמח שתשלחי ל RACHL11112002......
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יאווו
גם אני ממש אוהבת את פרחי מיאמי
אני אוהבת את המחזור של אליהו לוי, אלישע כהן וכ"ו
יש לך לתת לי (את האתר יש לי)

אשמח שתשלחי ל RACHL11112002......
תודה מראש!
יש לי אבל אין לזה אישור כרגע...
מה שהעברתי לה זה משנת 2021-2024.
אם את רוצה אני אשלח לך.

• הוסף לסימניות
וואי אפשר גם?
אשמח לקבל מה שאפשר.....
מתי תהיי פה? אכתוב תמייל ואמחק מיד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה